Hvordan finder jeg de indbetalinger og aftaler som tilhører en giver/et medlem?

Denne guide er lavet til dig, der ønsker at finde frem til en giver / medlem's aftaler, indbetalinger og betalingsaftaler. I bunden finde du guides til hvordan og hvad du kan ændre på dem.

Hop direkte til:

Det skal du bruge fra dem

Inden du går i gang med at søge, har du brug for nogle informationer fra dem.
Nedenfor ser du de to metoder til at finde frem til kontakten og deres data.

1. Søg på telefonnr. eller email

Den første metode til at finde en kontaktperson er at søge dem frem på deres email eller telefonnummer.
Contact. Læs mere her: Forstå Contacts

Kan findes her: Transactional -> Contacts

2. Ved hjælp af transaktionsnummeret på en indbetaling

Den anden måde er, at kontakten oplyser jer transaktionsnummeret.

Transaktionsnummeret kan de finde på deres:

• Kontoudtog fra deres bank
  • MobilePay App
    Hvis kontakten eksempelvis har en aftale via MobilePay Subscriptions, kan de finde transaktionsnummeret under:  Betalingsaftaler -> Betalingsaftale -> Betalinger (vælg én) -> Transaktionsoplysninger -> ID.

Når du har transaktionsnummeret, kan du søge en indbetaling frem under Payments

Kan findes her: Transactional -> Payments

Læs mere om indbetalinger i denne guide: Forstå payments

Er der andre måder?

Hvis I har et CRM system kan I kontakte jeres CRM-ansvarlige, der kan guide jer til,hvordan I søger der. Alternativt skal I lave en export i OnlineFundraising og søge på specifikke ting.

Hvad kan jeg så gøre?

Når du har fundet frem til personen, kan du gøre følgende:

Ofte stillede spørgsmål

• Hvordan udskyder jeg en betaling på en aftale?