Edit Existing User

Senest redigeret:

 

Du ser denne guide, er til dig der gerne vil redigere i en eksisterende bruger, som er oprettet i jeres OnlineFundraising. Mangler du mere information på hvad brugere er, kan vi anbefale denne: Forstå Users

Hop direkte til 

Redigering af egen profil, eller Redigering af en andens profil. 

 


 

Du findes 2 forskellige visninger, ved redigering af en bruger.

1. Redigering af egen profil

Visningen nedenfor, er hvis du redigerer din egen profil. Her har du blandt andet mulighed for, via sessions, at logge dig ud fra alle steder. 

user_single_own.jpg

  • Username
    Det er ikke muligt at ændre sit brugernavn. Se også denne guide: Add new User

  • Email
    Det er muligt at ændre din e-mail efterfølgende.
  • New Password
    Du kan trykke på Generate Password, som giver muligheden for et autogenereret kodeord der kan sendes, eller du kan ændre det til noget nemt og derefter sende en besked til brugeren om at skifte det. Vi bruger gerne selv: skiftdennekode, som tvinger brugerne til at finde noget andet. 
  • Sessions
    Da du er logget ind og som din egen profil, kan du via knappen: Log Out Everywhere Else.
    Funktionen kan eksempelvis bruges, til hvis du har en mistanke om at du har glemt at logge ud af en fælles-computer. 

 


 

 2. Redigering af en andens profil

Visningen nedenfor, vil vises hvis du redigerer en andens profil. Her får du eksempelvis muligheden for at slette brugerens profil. 

user_single.jpg

  • Username
    Det er ikke muligt at ændre sit brugernavn. Se også denne guide: Add new User

  • Email
    Det er muligt at ændre din e-mail efterfølgende.
  • New Password
    Du kan trykke på Generate Password, som giver muligheden for et autogenereret kodeord der kan sendes, eller du kan ændre det til noget nemt og derefter sende en besked til brugeren om at skifte det. Vi bruger gerne selv: skiftdennekode, som tvinger brugerne til at finde noget andet. 
  • Delete user
    Du har mulighed for at slette en bruger. Dette kan gøres ved at gå ind på brugeren, og trykke på Dele user, som findes oppe til højre.