Forstå SMS Inbound

Senest redigeret:

Denne guide hjælper dig med at forstå, hvordan du bruger SMS Inbound. Har du ikke denne service, anbefaler vi, at du først tager et kig på denne guide, som også vil hjælpe dig godt i gang.

Du finder SMS Inbound som et menupunkt i venstre side, når din aftale er oprettet hos os.

Sådan navigerer du

1. Navigation

Når du vælger SMS Inbound i OnlineFundraising, finder du Keywords menupunktet i toppen.

• Keywords
    som vi er inde på, er den side, hvor du administrerer dine keywords.
    Læs mere her: Keywords

• Campaigns
    er det sted, hvor du laver opsætningen for de forskellige keywords.
    Læs mere her: Campaigns

• Inbound SMS
    er en liste over de forskellige personer, der har benyttet jeres keyword.
    Læs mere her: Inbound SMS

• Failed Transactions
    vil være hvor du finder transaktioner som ikke kunne gennemføres.
    Læs mere her: Failed Transactions

2. Keywords

Denne liste er en oversigt over de keywords, som du har reserveret under: Reserve new keyword.
For en fuld gennemgang af menupunktet anbefaler vi at se denne guide: Keywords.

3. Reserve new keyword

Her reserverer du et nyt keyword eller subkeyword til din kampagne.
Se disse guides: Reserve new keyword og Reserve new subkeyword.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvornår udbetaler I overtakserede SMS'er?
  • Hvor lang tid går der, fra man sender en besked med et keyword, til man får svar tilbage?
    • smsCPH registrerer det med det samme, men en svarbesked tager typisk 8 sekunder, alt efter belastningen på 4T's netværk.