Forstå SMS Inbound

Denne guide hjælper dig med at forstå, hvordan du bruger SMS Inbound. Har du ikke denne service, anbefaler vi, at du først tager et kig på denne guide, som også vil hjælpe dig godt i gang.

Du finder SMS Inbound som et menupunkt i venstre side, når din aftale er oprettet hos os.

Sådan navigerer du

1. Navigation

Når du vælger SMS Inbound under apps i OnlineFundraisings venstremenu, lander du direkte på siden Keywords. Navigation er placeret i toppen.

• Keywords, som vi er inde på, er den side, hvor du administrerer dine keywords.
    Læs mere her: Keywords

• Campaigns, er det sted, hvor du laver opsætningen for de forskellige keywords.
    Læs mere her: Campaigns

• Inbound SMS er en liste over de forskellige personer, der har benyttet jeres keyword.
    Læs mere her: Inbound SMS

2. Keywords

Denne liste er en oversigt over de keywords, som du har reserveret under: Reserve new keyword.
For en fuld gennemgang af menupunktet anbefaler vi at se denne guide: Keywords.

3. Reserve new keyword

Det vil være her at du reserverer nye keywords og sub keywords til dine kampagner.
Se denne guide: Reserve new keyword.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvornår udbetaler I overtakserede SMS'er?
  • Hvor lang tid går der, fra man sender en besked med et keyword, til man får svar tilbage?
    • smsCPH registrerer det med det samme, men en svarbesked tager typisk 8 sekunder, alt efter belastningen på 4T's netværk.