SMS keyword ansøgning

Senest redigeret:

Denne guide er til dig der skal bruge keywordet til at tage imod penge via jeres keyword.
Det kan eksempelvis være en kampagne målrettet enkelt opkrævning eller der skal startes en fast aftale til et medlemskab - det kalder vi overtakseret sms'er.

Hvorfor skal jeg ansøge?

Du kan være berettiget til at få sænket det transaktionsgebyr 4T tager, for din overtakseret sms.
Dette kunne være gældende, hvis dit keyword skal bruges til at tage imod donationer for en humanitær organisation, der vil en ansøgning nedbringe transaktionsomkostningerne fra 14%, ned til til 3%.

Ansøges der ikke, vil standard transaktionsgebyret være 14%.

Oversigten

Prisen for transaktionsgebyret til 4T, er taget fra smsCPH hjemmeside, hvor du kan se de udgifter der måtte være forbundet. Alle priser er uden moms.

• Humanitære donationer - 3%
  • Ikke-humanitære donationer & fysiske køb - 6%
  • Digitale køb & tjenester - 14%
  • Pr. svarbesked ved overtaksering - 0,20,-

Sådan ansøger du

1. Hent vores ansøgnings pdf'en i bunden af denne guide: Appendix-5_Application-for-collection.pdf
  2. Udfyld pdf'en med jeres informationer*
  3. Send den underskrevet tilbage til os, hvortil vi sørger for at sende ansøgningen ind.

* Hjælp til felterne

I midten af pdf'en er der følgende ting du skal tage stilling til:

• Relevant collection type
    Der findes 2 typer af indsamling.
    I: Til donationer hvor formålet er humanitært.
    II: Alle andre former for indsamling

• Is the collection Vat exempt
    Er I fritaget for at skulle betale moms af indsamlingsbeløbene?
    Hvis I er en NGO, vil I sætte kryds i ja.

• Is the collection combined with a competition
    Hvis I laver en kampagne på keywordet, vil I sætte kryds i ja her.

• Is the collection combined with af competition in a nationwide radio or tv program
    Dette vil være tilfældet hvor der vil være ekstra pres på alle systemer, som når der eksempelvis laves en landsindsamling på nationalt tv. Skal dette ske, bedes I tage fat i os med det samme, da ansøgningsprocessen tager mere end 2 mdr.

• Collection starting date
    Hvornår vil indsamlingen starte

• Collection stop date
    Hvornår vil indsamlingen forventeligt slutte. I kan højst sætte 1 år frem.
    Er I ISOBRO medlem, skal I stadig kun ansøge 1 gang.

• Short code
    Bruger I smsCPH, vil dette være 1217. Hvis du er i tvivl så spørg endelig.

Hvor tit skal du ansøge?

Der er forskellige regler for hvornår der skal ansøges.
Er du eksempelvis medlem af ISOBRO, er der nok kun at søge én gang.

Er du ikke medlem, vil der skulle ansøges pr. år for hvert keyword der skal bruges.

Ofte stillede spørgsmål

• Skal jeg ansøge hvis der kun laves en besked kampagne
    • Nej, så er det ikke nødvendigt at ansøge