Forstå Inbound SMS i SMS Inbound

Senest redigeret:

Denne guide giver dig et overblik over hvad du ser på listen under Inbound SMS.
Som altid anbefaler vi at du har læst om det overordnede: Forstå SMS Inbound inden du går videre.

Hop til:

Oversigt

Denne liste dækker over alle de giver/medlemmer der har skrevet til dine keywords. Kolonnerne fra venstre til højre:

• Created
    Denne kolonne fortæller om det tidspunkt hvor de har skrevet til keywordet. Formatet er:
    YYYY-MM-DD HH:MM:SS

• Channel
    Dette vil være det nummer som dit keyword er oprettet til.

• Keyword
    Her vil navnet på det keyword som er blevet brugt, blive vist.

• Sub keyword
    Er der brugt et sub keyword, vil det blive vist i denne kolonne.

• MSISDN
    Dette er telefonnummeret inkl. landekoden (uden +) på giver/medlem som har skrevet.

• State
    Der findes 3 forskellige stadier som et keyword kan være i.
    • Received - Vil være gældende for en besked kampagne.
    • Processed - Betalingen eller aftalen er korrekt oprettet og håndteret.
    • Error - Der er fejl i betalingen.

Enkeltvisning

Ved at trykke på den enkelte linje, vil du kunne åbne op og få mere information:

I venstre side ses:

• Status: som er beskrevet i state ovenfor.
  • Channel: det nummer giver/medlem skrev til
  • Keyword: keywordet der blev brugt
  • Campaign: Link til den kampagne der var opsat
  • Created: Hvornår vores system har opsnappet "henvendelsen"
  • Processed: Hvornår vi har sendt noget tilbage

Højre side finder du:

• Received text: Teksten der blev sendt
  • Data set: Link direkte til dataSet