Betalingskanaler

To Betalingsservice-løsninger: automatisk og totalløsning

Senest redigeret:

 

Der findes to forskellige Betalingsservice-løsninger: automatisk og totalløsning. Når du bruger OnlineFundraising med Betalingsservice, har vi brug for at vide, hvilken en af de to løsninger, du benytter dig af.  I guiden her kan du læse om forskellen på de to og hvordan de hver især fungerer med OnlineFundraising. 

 


 

Automatisk: uden indbetalingskort

BS automatisk understøtter ikke udsendelse af indbetalingskort. 

Med BS automatisk kan givere tilmelde sig en fast betalingsaftale med Betalingsservice ved hjælp af dine OnlineFundraising-formularer, og vi sørger for, at aftalen bliver opkrævet med den valgte frekvens.

 


 

Totalløsning: med indbetalingskort

Sender I indbetalingskort ud? Så har I BS totalløsning. 

OnlineFundraising er et værktøj til digital fundraising, og det er derfor ikke muligt at udløse indbetalingskort fra OnlineFundraising. 

Hvis I sender indbetalingskort ud, men ønsker at flytte Betalingsservice over til OnlineFundraising, vil vi dog gerne hjælpe jer med at få jeres givere og medlemmer flyttet over på automatisk betaling ved at sende indbetalingskort ud. Det kræver blot, at I giver os en liste over dem, der skal have tilsendt indbetalingskort.

BS totalløsning giver som BS automatisk mulighed for, at givere kan tilmelde sig en fast betalingsaftale med Betalingsservice ved hjælp af dine OnlineFundraising-formularer, og vi sørger for, at aftalen bliver opkrævet med den valgte frekvens.

 

Man kan dog ikke tilmelde sig til at få et indbetalingskort fra OnlineFundraisings formularer, og vi sender ikke indbetalingskort ud som rykkere. Indbetalingskort med OCR-linje sender vi heller ikke ud. 

Med BS totalløsning giver vi dog mulighed for, at eksisterende givere, som ikke har givet lov til at trække automatisk, kan få tilsendt indbetalingskort, som de kan melde til i deres netbank.