Cancel SMS campaign

Senest redigeret:

Du er på denne guide, for at stoppe din aktive sms kampagne.
Vi anbefaler at du har læst denne guide, for at få en basisforståelse af SMS Inbound.

Sådan gør du

For at annullere en aktiv kampagne, går du ind på kampagnen via Campaigns under SMS Inbound menupunktet.

Her vil du oppe i højre side finde: Cancel Campaign. sms_inbound-campaigns-cancel.png

Hvornår kan jeg annullere en kampagne?

Du kan til hver en tid annullere en aktiv kampagne. Hvis der bliver skrevet til keywordet, vil teksten fra Error message blive sendt, som var den du skrev i forbindelse med reservationen af keywordet.

Kan jeg genaktivere en annulleret kampagne?

Når først du har annulleret kampagnen, er det ikke muligt at genskabe den. Dog kan du nemt oprette en ny og tilknytte den til samme keyword.