Forstå keywords

Denne guide giver dig en gennemgang af, hvad du ser under keywords-menupunktet i SMS Inbound. Har du ikke SMS Inbound, eller er det nyt for dig, anbefaler vi at du orienterer dig i denne guide først: Forstå SMS Inbound.

Oversigt

1: Keywords

Her finder du en oversigt over dine reserverede keywords, sorteret med de nyeste øverst. Herunder under forklarer vi, hvad du ser i kolonnerne fra venstre mod højre:

• Shortcode
    Her ser du det nummer, som en kontakt kan skrive ind på. For smsCPH kan du bruge det shortcode, som hedder 1217.  Vil du tilføje dit eget, kan du skrive til os på support@onlinefundraising.dk.

• Keyword
    Navnet på dine reserverede keywords vil stå i denne kolonne. Se nedenfor, hvordan du reserverer et keyword.

• Subkeyword
    Har du tilknyttet et subkeyword til dit keyword, vil navnet på det blive vist her. Du kan læse mere om, hvordan det reserveres i denne guide: Reserve new keyword.

• State
    Denne kolonne viser dig, hvilket state dit keyword er i. Det kan enten være active eller inactive
    Du vil finde dit keyword som inactive, hvis du har valgt at deaktivere det: Deactivate sms keyword.

2: Reserve new keyword

Her reserverer du nye keywords og subkeywords til din kampagne.
Se denne guide: Reserve new keyword.