Ny til SMS Inbound?

Du har mulighed for at tilføje en ekstra service i dit OnlineFundraising setup: SMS Inbound.
Denne service giver dig mulighed for at benytte sms keywords.

Med keywords kan du eksempelvis lave en opsætning der: sender en besked tilbage til en kontaktperson, opkræver en betaling eller starter en fast betalingsaftale – alt sammen via SMS.

Hvordan kommer du i gang?

Ønsker du at komme i gang med at bruge SMS Inbound, kan du hive fat i os på support@fundraisingbureauet.dk, så hjælper vi dig godt i gang.

Du kan læse mere om priserne her: smsCPH.dk/priser. Vi tilbyder følgende to løsninger:

• Basis
    ... er til dig, der kun skal bruge keyword til at sende en besked tilbage, og som ikke har brug for at tage imod donationer med overtakserede sms'er.

• Almindelig / Volumen
    ... er til dig, der skal bruge keywords, som udløser en betaling ud over den almindelige sms-takst: såkaldte overtakserede sms'er. Hvis du skal bruge sådan et keyword, er der brug for, at du laver en ansøgning. Det kan du læse mere om her: SMS keyword ansøgning.

API dokumentation

Skulle du have brug for at integrere op imod vores API, har vi lavet følgende dokumentation:
SMS Inbound API documentation.

Guideoversigt

Vi anbefaler at du starter med denne guide: Forstå SMS Inbound. Nedenfor finder du en oversigt over de guides, der hyppigt bliver læst:

Forklaring til menupunkterne

Oprettelse

Nedlukning