Ny til SMS Inbound?

Du har mulighed for at tilføje en ekstra service i dit OnlineFundraising-setup: SMS Inbound.
Denne service giver dig mulighed for at benytte SMS keywords.

Med keywords kan du eksempelvis lave en opsætning, der sender en besked tilbage til en kontaktperson, opkræver en betaling eller starter en fast betalingsaftale – alt sammen via SMS.

Hvordan kommer du i gang?

Ønsker du at komme i gang med at bruge SMS Inbound, kan du hive fat i os på support@fundraisingbureauet.dk, så hjælper vi dig godt i gang.

Du kan læse mere om priserne her: smsCPH.dk/priser. Vores abonnement er delt op i to:

• Uden SMS-transaktioner
    ... er til dig, der kun skal bruge keyword til at sende en besked retur, og som ikke har brug for at tage imod donationer med overtakserede SMS'er.

• Med SMS-transaktioner
    ... er til dig, der skal bruge keywords, som udløser en betaling ud over den almindelige sms-takst: såkaldte overtakserede SMS'er. Hvis du skal bruge sådan et keyword, er der brug for, at du laver en ansøgning. Det kan du læse mere om her: SMS keyword ansøgning.

Ved overtakserede SMS'er, vil SMS-betalingskanal blive slået til i jeres OF-setup.

Ønsker du at sende SMS'er ud, har vi også SMS Outbound.

API dokumentation

Skulle du have brug for at integrere op imod vores API, har vi lavet følgende dokumentation:
SMS Inbound API documentation.

Oversigt over guides til SMS Inbound

Vi anbefaler at du starter med denne guide: Forstå SMS Inbound, der giver en generel introduktion til, hvad du ser, og hvordan du navigerer rundt i app'en.

For at gøre det lettere, har du her en oversigt over de guides, der hyppigt bliver læst:

Forklaring til menupunkterne

Oprettelse

Nedlukning