Reserve new subkeyword

Denne guide viser dig hvordan du oprettet et subkeyword, der kan bruges som en tilføjelse til et allerede reserveret keyword. Et eksempel ville være hvis du har keywordet: medlem og laver et subkeyword der hedder: nu. Her vil keywordet blive aktiveret ved at der skrives: medlem nu.

Vi anbefaler at du allerede kender til SMS Inbound og derfor læst denne: Forstå SMS Inbound

Hvad koster det?

Det koster ikke noget at oprette subkeywords, men kræver at du har min. et keyword.
Har du ikke reserveret et keyword endnu, kan du se denne guide: Reserve new keyword

Du deaktiverer et subkeyword på samme måde som det almindelige keyword. Se derfor denne guide: Deactivate sms keyword.

Sådan gør du

Under menupunktet Keywords, kan du i højre side trykke på Reserve new keyword

Tjek om det er ledigt

Da du allerede har keywordet, vil alle subkeywords være ledige, med mindre I naturligvis allerede har reserveret det.

1: Vælg dit keyword

I venstre side vælger du det keyword som du ønsker at oprette subkeyword til. I ovenstående tilfælde har vi valgt vores: FBTEST.

2: Indtast dit subkeword

Når du har valgt dit keyword, kan du søge efter det subkeyword du har brug for.
På samme måde som når du reserverer keywordet, kan du ser se om det er ledigt eller ej.

Du kan altid deaktivere keywordet, der så vil være på listen måneden ud: Deactivate sms keyword

Brug dit subkeyword

Du kan nu bruge dit subkeyword til en kampagne, ved enten at opsætte en ny: Campaign i SMS Inbound eller assigne keyword til en som allerede er lavet.

Sidstnævnte opnås på samme måde som et keyword, ved at ind på dit keyword under menupunktet keywords, hvor du under Campaign dropdown, kan vælge en eksisterende.

Ovenstående billede, viser at vores subkeyword: nu. er ved at blive tilknyttet en ny kampagne.

Ofte stillede spørgsmål

• Hvor længe har jeg keywordet?
    • Du har subkeywordet indtil du selv deaktiverer det, eller at du deaktiverer dit keyword.
  • Hvor mange kan jeg oprettet?
    • Der er ingen begrænsning for hvor mange subkeywords du må oprette og du betaler heller ikke for pr. stk.
  • Kan det bruges til en fast opkrævning?
    • Nej det kan kun bruges til en enkelt opkrævning. Skal du lave en fast aftale, skal du bruge dit keyword.