Form Customization - Javascript

Denne guide hjælper dig til at komme igang med at tilpasse din(e) formular(er) med javascript, så du kan lave betingede felter og gøre din formular dynamisk.

Tjek formular værdier

Du har mulighed for at tjekke formularens start værdier og når disse ændres ved at bruge nedestående eksempel som udgangspunkt.

function client_refresh_form(init) {

var result = window.getFormVars();

// Print current form values
console.log(result);

if (init === true) {
// Do something special on initial load
} else {
// Do something special on every form change, except initial load
}

// Do something on every form change and initial load

// Example
if ( result.magasin === 'on' ) {
$('.form-group-address, .form-group-postcode, .form-group-city').removeClass('hidden');
} else {
$('.form-group-address, .form-group-postcode, .form-group-city').addClass('hidden');
}
}

// Initial form check
client_refresh_form(true);

// Check form on every change
$(document).on('formChange', function (elem) {
client_refresh_form(false);
});

Betingede felter

Med javascript har du mulighed for at bl.a. at skjule eller vise felter i formularen, så de nogle felter kun bliver vist, når der er foretaget et bestemt valg. Det kunne f.eks. være, kun at vise et felt med CPR-nummer, når betalingsservice er valgt som betalingsmetode.

function client_refresh_form(init) {

var result = window.getFormVars();

if ( result.paymentMethodType === 'Betalingsservice' ) {
$('.form-nationalid').show();
} else {
$('.form-nationalid').hide();

// Initial form check
client_refresh_form(true);

// Check form on every change
$(document).on('formChange', function (elem) {
client_refresh_form(false);