Slet data

Her finder du en guide til, hvordan du sletter data i OnlineFundraising. Det kan være en indbetaling, en betalingsaftale eller en kontakt.

Slet en indbetaling

Her kan du læse, hvordan du sletter en indbetaling.

OBS! At slette en indbetaling er ikke det samme som at tilbagebetale en indbetaling. Indbetalingen tilbagebetales ikke, når du sletter en indbetaling. Når du sletter en indbetaling slettes indbetalingsdata blot fra OnlineFundraising.

Ønsker du i stedet at tilbagebetale en indbetaling til giverens konto, kan du læse, hvordan du gør i guiden her.

1. Vælg Indbetalinger

Når du ønsker at slette en indbetaling, skal du først og fremmest finde den indbetaling, som du ønsker at slette. Du finder en liste over dine indbetalinger ved at vælge menupunktet Indbetalinger i OnlineFundraisings hovedmenu.

2. Vælg den indbetaling, du ønsker at slette

Find den indbetaling, du ønsker at slette, på listen over indbetalinger.

Vælg indbetalingen ved at klikke på det tal, som står i kolonnen Ordrenr. ud for den relevante betaling.

Du kan kun slette data enkeltvist. Ønsker du at slette flere indbetalinger, skal du derfor slette dem enkeltvist.

3. Slet indbetalingen

Når du har valgt indbetalingen på listen kommer du til en side med info om den valgte betaling. Det er også her, du kan slette indbetalingen.

Du sletter indbetalingen ved at klikke på Slet som markeret på billedet herunder.

Slet en betalingsaftale

Her kan du læse, hvordan du sletter en betalingsaftale.

Når du sletter en betalingsaftale fra OnlineFundraising, vil betalingsaftalen ikke længere blive opkrævet. Tidligere betalinger tilbagebetales ikke, når du sletter en betalingsaftale.

Ønsker du i stedet at tilbagebetale en indbetaling til giverens konto, kan du læse, hvordan du gør i guiden her.

1. Vælg Betalingsaftaler

Når du ønsker at slette en betalingsaftale, skal du først finde den betalingsaftale, som du ønsker at slette.

Du finder en liste over dine betalingsaftaler ved at vælge menupunktet Betalingsaftaler i OnlineFundraisings hovedmenu.

2. Vælg den betalingsaftale, du ønsker at slette

Find den betalingsaftale, du ønsker at slette, på listen over betalingsaftaler.

Vælg betalingsaftalen ved at klikke på det tal, som står i kolonnen Ordrenr. ud for den relevante betalingsaftale.

3. Slet betalingsaftalen

Når du har valgt betalingsaftalen på listen kommer du til en side med info om den valgte betalingsaftale. Det er også her, du kan slette betalingsaftalen.

Du sletter betalingsaftalen ved at klikke på Slet som markeret på billedet herunder.

Slet en kontakt

1. Vælg Kontakter

Når du ønsker at slette en kontakt, skal du først og fremmest finde den kontakt, som du ønsker at slette.

Du finder en liste over dine kontakter ved at vælge menupunktet Kontakter i OnlineFundraisings hovedmenu.

2. Vælg den kontakt, du ønsker at slette

Find den kontakt, du ønsker at slette, på listen over kontakter.

Vælg kontakten ved at klikke på navnet, som står i kolonnen Navn ud for den relevante betalingsaftale.

3. Slet kontakten

Når du har valgt kontakten på listen, kommer du til en side med info om den valgte kontakt. Det er også her, du kan slette kontakten.

Du sletter kontakten ved at klikke på Slet som markeret på billedet herunder.