Change Payment Method

OBS: Denne funktionalitet findes på nuværende tidspunkt kun i Onboarding (læs nedenfor), men det er noget, vi arbejder på at gøre til en del af OnlineFundraising-interfacet.

Hvad betyder change payment method?
Det betyder, at du kan hjælper giveren/medlemmet med at skifte deres betalingsmiddel på en eksisterende aftale, uden først at annullere og derefter bede dem oprette en ny.

--------

Sådan gør du

Der vil være 2 forskellige måder at gøre dette på. Bemærk, at det for nu kun er nr. 1, som er mulig.

1: I Onboarding

I kan allerede nu skifte betalingsmiddel i Onboarding-modulet. Du kan læse mere om det på vores hjemmeside: https://www.onlinefundraising.dk/onboarding/ eller se følgende guide: Ny til Onboarding?.

Det opsættes i forbindelse med, at du opsætter et workflow. Hiv gerne fat i os, så får vi dig i gang.

2: Via interfacet (kommer)

Når funktionaliteten bliver integreret i OnlineFundraising interfacet, vil denne guide blive opdateret med billeder og step-by-step guide.

For en dybe forståelse af, hvad betalingsmiddel referer til her, kan du læse denne guide:
Forstå Payment Method