Change Payment Method

Obs. denne funktionalitet findes på nuværende tidspunkt kun via Onboarding (læs nedenfor), men er noget vi arbejder på for at få en del af interfacet.

Hvad betyder change payment method?
Betyder at du kan hjælper giver / medlem med at skifte deres betalingsmetode på en eksisterende aftale, uden først at annullere og derefter bede dem oprette en ny.

--------

De forskellige metoder

Der vil være 2 forskellige metoder at gøre dette på. Hvor der på nuværende tidspunkt kun er mulighed 1.

1: Via Onboarding (Virker nu)

I kan allerede nu gøre dette via vores Onboarding modul. I kan læse mere om det på vores hjemmeside: https://www.onlinefundraising.dk/onboarding/ eller se følgende guide: Ny til Onboarding?.

Det opsættes i forbindelse med det workflow du opsætter. Hiv gerne fat i os, så får vi dig i gang.

2: Via interfacet

Når funktionaliteten bliver integreret med OnlineFundraising interfacet, vil denne guide blive opdateret med billeder og step-by-step guide.

For en dybe forståelse af hvad betalingsmetoden er, kan du læse denne guide:
Forstå Payment Method