Onboarding

Add Onboarding Agency

Senest redigeret:

 

Her vil vi gennemgå hvordan vi tilføjer et nyt bureau, samt hvad vi de forskellige brugerroller hos dem betyder. Yderligere gennemgår vi også hvordan du fjerner deres adgang igen. 

Har du ikke Onboarding app'en endnu, kan du se mere i denne guide: Ny til Onboarding?

 

Genveje til denne guide.

 


 

Add new agency

1: Klik på -> Add agency

Knappen for at tilføje et nyt bureau findes på menupunktet Agencies i toppen til højre. 

Hvis ikke de allerede er oprettet som bureau, kan de skrive til os og vi vil oprette dem. Det koster ikke noget for et bureau at være en del af det. Dette står også i: Ny til Onboarding?. Det vil sige at I ikke skal oprette dem i jeres system.

OA_-_Agencies_-_Add_agency.png

2: Tryk på -> Create token

Vinduet ovenfor giver dig mulighed for at lave en token (Create token knappen). Dette vil give en unik kode som kun kan bruges til jer. 

Koden skal sendes til jeres bureau, som de kan sætte ind hos dem, og efter kort tid vil de kunne se de kampagner og dertilhørende workflows som er I har lavet til dem. 

For hvert tryk på knappen vil der blive lavet en ny token som altså ikke kan bruges til forskellige bureauet, da de hver især skal have sin egen. 

En token kan se sådan ud: 

OA_-_Agencies_-_Add_agency_with_token.png

 


 

Hvad kan bureauet se?

De kan se de kampagner I har tilknyttet dem, samt alle workflows der er oprettet. Det vil sige at ønsker du at prøve med forskellige bureauer, kan du i kampagnen inkludere deres navne men altså ikke workflow.

Brug denne guide for at lave en ny kampagne eller nyt Sign-up workflow eller Upgrade workflow.

Adgangen vil ikke give dem mulighed for at gå ind i jeres OF, men kun se de sessions og leads som er lavet i forbindelse med jeres kampagne. 

 


 

Brugerroller

Når et bureau bliver oprettet som Agency hos os, vil de via deres egen side kunne logge ind og oprette bruger til dem selv. Der findes forskellige roller men fælles for dem er at de ikke kan slette noget I har oprettet i jeres Onboarding app (som er det eneste I giver dem tilladelse til). 

Er du nysgerrig, kan du læse mere på denne side.

 


 

Revoke access from agency

I har naturligvis også mulighed for at fjerne adgangen for bureauet igen.

Dette kan gøres ved at trykke ind på bureauet, og trykke på knappen "Revoke Access"

OA_-_Agencies_-_Remove_agency.png

 

Når I har fjernet adgangen vil de altså ikke længere kunne lave kampagner på vegne af jer. De vil dog stadigvæk kunne se de leads og session som de har ringet ud fra.