Add Onboarding Agency

 

Her vil vi gennemgå hvordan vi tilføjer et nyt bureau, samt hvad vi de forskellige brugerroller hos dem betyder. Yderligere gennemgår vi også hvordan du fjerner deres adgang igen. 

Har du ikke Onboarding app'en endnu, kan du se mere i denne guide: Ny til Onboarding?

 

Genveje til denne guide.

 


 

Add new agency

1: Klik på -> Add agency

Knappen for at tilføje et nyt bureau findes på menupunktet Agencies i toppen til højre. 

Hvis ikke de allerede er oprettet som bureau, kan de skrive til os og vi vil oprette dem. Det koster ikke noget for et bureau at være en del af det. Dette står også i: Ny til Onboarding?. Det vil sige at I ikke skal oprette dem i jeres system.

OA_-_Agencies_-_Add_agency.png

2: Tryk på -> Create token

Vinduet ovenfor giver dig mulighed for at lave en token (Create token knappen). Dette vil give en unik kode som kun kan bruges til jer. 

Koden skal sendes til jeres bureau, som de kan sætte ind hos dem, og efter kort tid vil de kunne se de kampagner og dertilhørende workflows som er I har lavet til dem. 

For hvert tryk på knappen vil der blive lavet en ny token som altså ikke kan bruges til forskellige bureauet, da de hver især skal have sin egen. 

En token kan se sådan ud: 

OA_-_Agencies_-_Add_agency_with_token.png

 


 

Hvad kan de se?

De kan se de kampagner, med dertilhørende workflow som I har lavet. 
Brug denne guide for at lave en ny kampagne eller nyt Sign-up workflow eller Upgrade workflow.

Har I oprettet flere kampagner som ikke er tilknyttet dette bureau, kan de altså ikke se disse.

Adgangen vil ikke give dem mulighed for at gå ind i jeres OF, men kun se de sessions og leads som er lavet i forbindelse med jeres kampagne. 

 


 

Brugerroller

Når et bureau er oprettet på deres egen udgave af Onboarding (for bureauer), er det muligt for dem at lave forskellige brugere, alt efter hvor erfarne de forskellige phonere/facere er. 

De kan ikke slette noget af det I har lavet. 

Dette er ikke noget som I skal bekymre jer om, andet end at I har forståelsen for at der findes flere forskellige niveauer. Nedenfor gennemgår vi nogle nøglepunkter for de forskellige roller

  • Manager
    Er dem som har den fulde adgang til systemet. De laver blandt andet nye brugere og kan se alle sessions/leads/kampagner m.m. som I har tilknyttet dem. 

    De kan også rette i jeres kampagne.
  • Senior agent
    Kan ikke slette eller oprette nye brugere.
    Ligesom med manager rollen, kan de også rette i jeres kampagne, skulle der ændres noget. 
  • Junior agent
    Kan i bund og grund kun se og ikke redigere i de fleste ting. 


Den fulde liste af ting rollerne kan, vil være noget det enkelte bureau vil kunne få adgang til. 

 


 

Revoke access from agency

I har naturligvis også mulighed for at fjerne adgangen for bureauet igen.

Dette kan gøres ved at trykke ind på bureauet, og trykke på knappen "Revoke Access"

OA_-_Agencies_-_Remove_agency.png

 

Når I har fjernet adgangen vil de altså ikke længere kunne lave kampagner på vegne af jer. De vil dog stadigvæk kunne se de leads og session som de har ringet ud fra.  

 


 

Ønsker du at teste

Er alt sat op og du har brug for at teste det, eller du som bureau skal i gang med kampagnen, har vi lavet denne guide der viser hvordan felterne forudfyldes: Forudfyldning til Onboarding kampanger