Onboarding

Forstå Onboarding Agencies

Senest redigeret:

Vi gennemgår i denne guide hvad du kan se under menupunktet Agencies, i din Onboarding app, samt hvordan du fjerne adgangen til jeres bureau igen. Du skulle gerne have læst den overordnet guide til Onboarding, inden du går videre.

Skal du tilføje et nyt bureau, kan du bruge denne guide: Add Onboarding Agency.

Genveje til nedenstående guide

Oversigt

Listen du ser her, vil kun afspejle de bureauer som du aktivt har givet tilladelse til at blive tilknyttet.

1: Agencies

Listen her vil rumme de bureauer som I selv har tilknyttet, se [2] nedenfor.
De kan ikke tilknyttes uden I selv har givet dem tilladelse.

2: Add Agency

Når I trykker på knappen her, kan I lave en unik kode som forbinder bureauet til jer.
Vi har i denne guide skrevet process for det: Add Onboarding Agency

Revoke access from agency

I har naturligvis også mulighed for at fjerne adgangen for bureauet igen.

Dette kan gøres ved at trykke ind på bureauet, og trykke på knappen "Revoke Access"

Når I har fjernet adgangen vil de altså ikke længere kunne lave kampagner på vegne af jer. De vil dog stadigvæk kunne se de leads og session som de har ringet ud fra.