Onboarding

Archive Onboarding campaign

Senest redigeret:

I denne guide arkiverer vi en af de kampagner du har lavet samt hvordan du finder den frem igen.
Vi anbefaler at have læst den overordnet guide til kampagner: Forstå Onboarding Campaigns.

Sådan arkiverer du en kampagne

I kampagne oversigten, trykker du ind på den kampagne du ønsker at arkivere. Du vil her i højre hjørne finde knappen Archive

Efter tryk på denne, vil du få en pop-up meddelelse som spørger om du er sikker. Den kan varierer alt efter hvilken browser du bruger. Det er ikke muligt at genaktivere dem, men tidligere kan findes frem (se næste afsnit).

Hvordan finder man de arkiverede kampagner?

Som nævnt ovenfor kan du kun tilgå arkiverede kampagner, men ikke aktivere dem igen.

Du finder dem i oversigten for dine andre kampagner -> trykker på Filter knappen til højre -> vælger Archived: