Onboarding Agency

Create new user - Onboarding Agency

Senest redigeret:

I denne guide gennemgår vi oprettelsen af en ny bruger til dit Agency login, samt restriktionerne i de forskellige brugerroller.

Gå direkte til:

Opret ny bruger

1: Tryk på Create new knappen
Du finder knappen i top højre hjørne under menupunktet: Users.

2: Indtast informationerne

• Name
    Navnet på brugeren
  • Role
    De forskellige brugerroller og deres rettigheder, findes længere nede
  • E-mail
    Email adressen på brugeren
  • External ID
    Har I internt et ID på den enkelte medarbejder, kan dette skrives her.

3: Tryk Create og send informationen

Efter oprettelsen af brugeren kan de tilgå følgende side https://onboarding.onlinefundraising.dk/, hvorefter at der ved tryk på: Forgot password, sendes et link til den nye bruger.

Oversigt over brugerroller

Vi arbejder i med tre brugerroller i hos jer som Agency, hvor kun Manager-rollen vil være den der er i dialog omkring omkring opsætningen af Campaigns og Workflows i samarbejde med organisationen.

Manager
AgencyManager
Senior
SeniorAgent
Junior
JuniorAgent
Generelt
Se tilknyttet Organisationer V V V

Bruger
Nulstille andres kodeord V X X
Oprette/Slette V X X
Se oprettede brugere V X X
Redigere andres profil V X X

Campaigns
Opret/slet * X X  X
Se tilknyttet V V V
Redigere X X X

Workflow
Opret/slet * X X X
Se alle oprettede V X X
Redigere X X X

Sessions
Se oprettede V V V
Redigere i oplysningerne X X X

Leads
Se oprettede V V V

Specielle funktioner
Stoppe betalingsaftale** V V X
Pausere en betalingsaftale** V V X

*Kun organisationen kan oprette og slette Campaigns og Workflows.
** Dette vil være noget der indstilles i forbindelse med oprettelsen af et Upgrade workflow.

Login

Brugeren er nu oprettet, og de kan logge ind ved at tilgå følgende side: https://onboarding.onlinefundraising.dk/