SMS Outbound

Ny til SMS Outbound?

Senest redigeret:

Du har mulighed for at bruge OnlineFundraising til afsendelse af SMS'er.

I en kombination med SMS Inbound, vil I også kunne modtage SMS'er via keywords.

Hvordan kommer du i gang?

Hvis du ønsker at komme i gang med at sende SMS'er ud, kan du skrive til os på support@fundraisingbureauet.dk, og vi vil hjælpe dig godt i gang.

Hvad koster det?

Du, som allerede har OnlineFundraising, vil ikke betale noget ekstra abonnement, men derimod kun en lav pris for de SMS'er, der sendes afsted. Du kan læse mere om priserne her: smsCPH.dk/outbound.

Sådan kan du sende ud

Vi arbejder på at gøre SMS-udsendelse tilgængeligt via OnlineFundraising, men indtil da vil det være noget som kan inkorporeres i jeres CRM-system, hvis I bruger sådan ét, via vores API. Der er også mulighed for, at I sender os en liste. Vi har beskrevet de to muligheder nedenfor.

1: Via jeres CRM system

Send vores API-dokumentation til jeres CRM-leverandør, som kan sørge for, at I kan sende SMS'er gennem os.

Du kan finde alt dokumentation via følgende link: SMS Outbound API documentation.

Har du ikke CRM-system, læse videre nedenfor.

2: Fra liste

Hvis ikke du har mulighed for sende ud ved hjælp af et CRM-system, kan vi tilbyde at sende SMS'erne for jer. For at kunne gøre det, skal vi bruge følgende:

• En liste, som skal laves i Excel, med følgende kolonner:
    • Telefonnummer
    • Tekst
  • Ønsket dato og tidspunkt for afsendelsen.

OBS: Vi skal bruge den samlede liste, senest én uge før afsendelsen af kampagnen.

Du kan læse mere om garanteret afsendelses-hastighed på følgende side: https://smscph.dk/outbound/