Onboarding Agency

Onboarding som internt bureau - Winback

Senest redigeret:

Denne guide er lavet til dig som gerne vil gøre brug af Onboarding som internt bureau.

Vi tager udgangspunkt og guider dig igennem, hvordan du tager en liste med inaktive betalingsaftaler og giver dem et kald for at skifte betalingsmidlet. Dette gøres via Upgrade workflow, der også rummer andre ting som eksempelvis : justere en aftale, eller hæve beløb med Addon.

Hvis ikke du allerede har fået oprettet jer som agency eller er ny til Onboarding, anbefaler vi at gå tilbage til guiden Ny til Onboarding, som giver en basisforståelse af vores Onboarding app.

Genveje i guiden

1: Det skal du have klar

Efter I er oprettet som agency, skal der laves en forbindelse (hvis ikke vi allerede har gjort det for jer) som vi har skrevet en guide om her: Add Client - Onboarding Agency

• Derefter skal der være oprettet en campaign
  • med tilknyttet upgrade workflow.
    • Sørg her for at Restart Subscription er slået til under Subscription permissions og de ønskede betalingsmidler er valgt, under Payment methods for renewal, når du laver dit workflow.
  • og der skal laves en eksport af jeres subscriptions

2: Filtrer din data

Som nævnt i indledningen, tager vores eksempel udgangspunkt i de inaktive betalingsaftaler, med ønske om at kontakte giver/medlem for at få udskiftet til et betalingsmiddel og dermed få genstartet aftalen igen.

1: Find kolonnen
I din eksport, skal du filtrere efter kolonnen med Subscription state.

• Kolonne Har du bestilt den via os, kan du se den under kolonne: BH
  • Har du lavet den selv via export, ser du state under kolonne: AV

2: Fjern unødvendig data
Da vi kun har brug for den data på dem som du skal kontakte, filtrer derfor så vi kun ser state: Inactive. Er du i tvivl hvordan du filtrerer, findes der flere guides på google

OBS: Det er vigtigt, at du ikke sletter nogle kolonner (det er kun tilladt at slette rækker)

3: Udfyld skabelonen

1: Hent skabelon
Vi har lavet to forskellige skabeloner til dette eksempel, der alt efter hvordan du har fået din eksport, har de rigtige kolonner. Du finder skabelonerne i bunden af denne guide.

1. Du har eksporteret selv via OnlineFundraising: Skabelon - IA Subscription - egen export.xlsx
  2. Du har bestilt en eksport hos os: Skabelon - IA Subscription - bestilt export.xlsx

2: Importer data

1. Åben din eksport med den filtreret data og markér alt korrekt, ved at trykke på det lille ikon i venstre side af din export:
  2. Højreklik nu på det markerede, og vælg kopier
  3. Gå nu til vores skabelonen, vælg første fane (subscription export) og markér på samme måde som punkt 1, og indsæt din data.

3: Indsæt campaign guid

1. I OF skal du trykke ind på den kampagne du har oprettet til formålet, og kopiere campaign guid, som du finder i højre side
  2. Gå derefter tilbage til vores skabelon -> under fanen: Indstillinger -> indsæt det kopierede campaign guid:

4. Den færdige liste

Din data til dem du skal ringe til, er nu indsat og vi er klar til at generere linket der åbner kampagnen. Gå derfor til fanen: Ringeliste

1: Træk data ned
Marker den første række, i de fire første kolonner -> hold musen over den lille firkant på den sidste kolonne, så du kan se et sort kryds.

Tryk derefter og træ så lang, at alle dine emner kommer til syne.

Kolonner er lavet så Navn (A), telefonnummer inkl. 45 foran (B), navnet (C) på aftalen og beløbet (D) bliver vist, så du kan se om data'en ser korrekt ud, inden du åbner og starter en session.

2: Lav links ud fra data

Som sidste punkt, skal der generes linket til kampagnen, der henter informationerne på aftalen. Dette gøre på samme måde som ovenfor, med undtagelse at vi trykker på anden række og derefter trækker ned i den sorte pil.

Vi har også lavet en kort video (uden lyd), der viser dig illustrerer ovenstående:

Afslutning

Arket er nu lavet færdigt og du kan trykke på det genereret link for at åbne giver/medlem i din Onboarding kampagne og give dem et kald.

Sørg for at du er oprettet og logget ind på dit agency.

Kan man gøre andet?

Vores eksempel tog kun udgangspunkt i inactive subscription, men du kan filtrere på de ting som du ønsker og stadig bruge vores skabelon til at starte en kampagne.

På nuværende tidspunkt vil du ikke kunne se subscription guid på en eksport af payments, som betyder at du ikke kan bruge den eksport her.

Se også følgende guide: Onboarding som internt bureau - Hvervning