Form Builder

Forstå Form Builder Customisation

Senest redigeret:

Det er muligt at style og lave lave javascript til formularen som du har lyst til. Vi gennemgår her hvad de forskellige områder er til, samt hvor du kan skrive ting der kun skal ramme én formular.

Hop direkte til

Oversigt

Under Form Builder -> Customisation finder du de forskellige områder hvor du kan skrive, eller allerede er skrevet noget, der rammer alle formularerne.

Forklaring til de forskellige områder

Apply styling - general to all forms
Her vil den generelle styling være, skrevet i CSS. Det vil sige at skal du rette skrifttype, farver, str. eller alt andet, vil du skrive det her.

Vi anbefaler at du har kendskab til CSS før du går i gang med at ændre noget.
Se også denne guide: Form Customization - Styling

Apply javascript with jQuery support to all forms
Er der lavet noget special kode der skal ændre den måde formularen reagerer på, kan det være skrevet i dette område.

Se også denne guide: Form Customization - Javascript

Apply HTML in head - such as Google Fonts or Facebook Pixel tracking
I dette område kan der indsættes html kode der skal ind som noget af det første når formularen indlæses. Dette gælder eksempelvis skrifttyper og tracking kode.

Se også guiden: Tracking med Google Tagmanager

Vi hjælper naturligvis gerne med korrekt opsætning af tracking i vores formular. Skriv til vores support afdeling på: support@onlinefundraising.dk

Apply javascript with jQuery support specifically to preWait - such as custom tracking
Dette område og det næste er forbeholdt tracking og rammer de forskellige "views" vi har, når en formular bliver udfyldt.

For den tekniske: PreWait hedder i URL’en: “/establishing”, hvilket er en venteskærm hvor betalingssessionen venter på gateway er klar.

Se også guiden: Tracking med Google Tagmanager

Apply javascript with jQuery support specifically to postWait - such as custom tracking
Som med ovenstående, omhandler dette specifikt tracking og de "views" der findes. Dette område er efter en formular er udfyldt.

For den tekniske: PostWait hedder i URL’en: “/verifying”, hvilket er en venteskærm hvor betalingssessionen har været hos gateway, og nu skal bekræftes i vores betalingsmotor.

Se også guiden: Tracking med Google Tagmanager

Specifikt pr. formular

Hvis ikke det skal ramme alle formularerne, vil det være muligt at lave alt ovenstående på den enkelte formular i stedet. Dette gør du ved at gå ind i formularen -> og finde det område der hedder: Customise styling, HTML in head and javascript.