Form Builder

Add New Form - Forstå Save as

Senest redigeret:

Denne guide er et tillæg til: Add New Form der går i dybden omkring oprettelse af en formular. Vi anbefaler at bruge denne til at slå op i og ikke nødvendigvis læse den fra ende til anden.

Se også denne guide:
Add New Form - Forstå Save as, der gennemgår hvordan felterne gemmes korrekt.

De forskellige typer af save as.

Valget af de forskellige save as, sørger for at data'en gemmes korrekt. Eksempelvis at giver/medlem bliver oprettet med for- efternavn eller at vi ved hvad der skal opkræves og hvornår.

Oversigt

Sådan ser det ud når du vælger save as i din formularopsætning.

Contact

• Name - Fulde navn
  • First name - Fornavn
  • Last name - Efternavn
  • Business name - Forretningsnavn
  • Email - E-mail adresse
  • Phone - Telefon
  • National ID - Fulde CPR nr.
  • Business ID - CVR nr.
  • External ID - Unikt nr. som eksempelvis kan sættes via en for udfyldning, for at få infoen med ind i jeres CRM.
  • Birthday - Fødselsdag uden de sidste fire cifre
  • Address - Adresse
  • Address line 2 - Adresselinje 2
  • Postcode - Postnr.
  • City - By
  • Country - Land
  • Contact type - Type af kontaktperson (her vil et felt for giver/medlem vise enten virksomhed eller privatperson)

Transactional

• Amount - Beløb
  • Payment type - Type af betaling (fast/enkelt)
  • Payment method type - Type af betalingsmiddel
  • Recurring frequency - Frekvens af af fast aftale*
  • Recurring start date - Start for fast aftale*
  • Sort code - Reg.nr. der bruges til Betalingsservice
  • Account no. - Kontonr. der bruges til Betalingsservice
  • Purpose - Formålskoden/Bogføringskoden
  • Currency - Valuta. På nuværende tidspunkt er der kun DKK.
  • Accept terms - Acceptering af jeres betingelser.

Other

• Message field - Beskedfelt.