Form Builder

Add New Form - Forstå Save as

Senest redigeret:

Denne guide er et tillæg til: Add New Form der går i dybden omkring oprettelse af en formular. Vi anbefaler at bruge denne til at slå op i og ikke nødvendigvis læse den fra ende til anden.

Se også denne guide:
Add New Form - Forstå Input types, der gennemgår hvilke typer af felter der findes.

Hop direkte til:

De forskellige typer af save as.

Valget af de forskellige save as, sørger for at data'en gemmes korrekt. Eksempelvis at giver/medlem bliver oprettet med for- efternavn eller at vi ved hvad der skal opkræves og hvornår.

Oversigt

Sådan ser det ud når du vælger save as i din formularopsætning.

Contact

• Name - Fulde navn
  • First name - Fornavn
  • Last name - Efternavn
  • Business name - Forretningsnavn
  • Email - E-mail adresse
  • Phone - Telefon
  • National ID - Fulde CPR nr.
  • Business ID - CVR nr.
  • External ID - Unikt nr. som eksempelvis kan sættes via en for udfyldning, for at få infoen med ind i jeres CRM.
  • Birthday - Fødselsdag uden de sidste fire cifre
  • Address - Adresse
  • Address line 2 - Adresselinje 2
  • Postcode - Postnr.
  • City - By
  • Country - Land
  • Contact type - Type af kontaktperson (her vil et felt for giver/medlem vise enten virksomhed eller privatperson)
  • EAN - Der bruges hvis EAN er valgt som betalingsmetode

Transactional

• Amount - Beløb
  • Amount for immediate payment - Hvis straks opkrævning skal adskilles fra resten af aftale*

• Payment type - Type af betaling (fast/enkelt)
  • Payment method type - Type af betalingsmiddel
  • Recurring frequency - Frekvens af af fast aftale
  • Recurring start date - Start for fast aftale**
  • Recurring expiration date - Udløbsdato for fast aftale***
  • Sort code - Reg.nr. der bruges til Betalingsservice
  • Account no. - Kontonr. der bruges til Betalingsservice
  • Purpose - Formålskoden/Bogføringskoden
  • Currency - Valuta. På nuværende tidspunkt er der kun DKK.
  • Accept terms - Acceptering af jeres betingelser.

Other

• Message field - Beskedfelt.

Særlige indstillinger for en fastaftale

Definer anden straks opkrævning, fra oprindelig aftale

*Straks opkrævning = Amount for immediate payment
Du har mulighed for at lave en straks opkrævning for betalingsaftalen, der adskiller sig fra dets efterfølgende opkrævning. Eksempelvis hvis du ønsker at medlemskabet opkræves med 50 kr. straks men efterfølgende opkræves der 150 kr.

Kravet er:

1: Subscription start types, skal være sat til Immediately
2: Gælder kun for betalingsmetoderne: Kort, MobilePay Subscription og SMS.

I Options skrives der beløbet som skal opkræves første gang.

Sæt en startdato

*Startdato = Recurring start date
Ønsker du at starte en aftale på en specifik dag, har du mulighed for at sætte en dato i feltet: Option.
Datoen skrives på følgende måde: YYYY-MM-DD

Sæt en udløbsdato

**Udløbsdato = Recurring expiration date

Ligeledes er det muligt at sætte en udløbsdato. Dette gøres på samme måde som ovenstående, altså ved at bruge Option til at skrive den ønskede dato. Brug formatet: YYYY-MM-DD

Ved afslutningen, vil subscription blive sat til inaktiv og der oprettes ikke nye betalinger. Betalinger som står som pending (er sendt afsted til opkrævning), vil den stadig opkræves.