Indbetaling til OnlineFundraising – hvad betyder det?

Betalinger til OnlineFundraising – hvad er det?

Fremgår der betalinger til OnlineFundraising.dk af dit kontoudtog? Så er det højst sandsynligt, fordi du har doneret penge eller betalt medlemskabskontingent til en organisation eller forening, der benytter sig af betalingsværktøjet OnlineFundraising.

Hvad betyder det?

OnlineFundraising er et betalingssystem, som mange danske organisationer og foreninger benytter til at tage imod donationer, medlemskabsbetalinger og lignende. 

Grunden til at OnlineFundraising.dk fremgår af dit kontoudtog er altså blot, at det er OnlineFundraising, der har sørget for, at pengene kommer fra din konto og til den forening eller organisation, som du har lavet en betaling til.

Det er med andre ord ikke OnlineFundraising, der har modtaget dine penge.

Hvis ikke OnlineFundraising, hvem har så modtaget mine penge?

Forklaringen er formentlig, at du har foretaget en donation eller en medlemskabsbetaling til en forening eller organisation. 

Hvis du ikke kan huske, at du har foretaget en donation, en medlemskabsbetaling eller lignende til en forening eller organisation på det pågældende beløb, så kan du prøve at søge i din email-indbakke. Hvis du har doneret til en organisation eller oprettet dig som medlem, har du formentlig modtaget en kvittering fra dem på din mail. 

Det kan også være, at der er tale om en aftale om at støtte en organisation fast eller et eksisterende medlemskab af en forening, som du har tegnet på et tidligere tidspunkt.