Data og betalinger

Hvordan sætter jeg en betalingsaftale på pause?

Senest redigeret:

Guiden her viser, hvordan du sætter en betalingsaftale på pause på ubestemt tid. Du kan sætte aftalen på pause på ubestemt tid, eller få den til at starte automatisk, når pausen er slut.

1. Vælg den relevante subscription

Når du vil sætte en betalingsaftale på pause, er det første du skal gøre at finde frem til og vælge den relevante subscription.

Har du brug for hjælp til at finde frem til denne, så start i stedet med guiden her, som viser, hvordan du finder frem til en kontakt og dennes betalinger/aftaler ved at søge på kontaktens email/telefonnr.

2. Vælg Hold

Når du har klikket dig frem til visningen af den relevante subscription, vil du se muligheden Hold. Klik her. 

subscriptions_hold.jpg

 

3. Notér begrundelse

Efter at have klikket på hold, bliver du mødt af en pop op, hvor du kan notere grunden til, at du sætter aftalen på pause.

subscriptions_active_hold_modal.jpg

Her kan du skrive en begrundelse og gemme den ved at klikke på knappen Send.

Det er ikke påkrævet at skrive noget. Beskrivelsen vil blive vist i toppen af subscription-visningen, når den aftalen efterfølgende tilgås (så længe den er på pause).

subscriptions_active_hold_description.jpg

Har du CRM-system integreret med OnlineFundraising, vil denne beskrivelse også dukke op i dit CRM.  

Hvad sker der så?

Når at abonnementet er sat på pause, vil status / state ændres til at blive inaktivt, og ingen yderligere opkrævninger vil blive foretaget.

På nuværende tidspunkt (oktober 2020) bliver der ikke sendt en notifikation om pausen til giveren/medlemmet. Det vil dog være muligt med en kommende opdatering af OnlineFundraising at indstille en mail-notifikation, som sendes ved ændringer i aftalen. Til den tid vil det kunne indstilles under Communication. Læs mere i vores manual til OnlineFundraising.


Hvordan starter jeg aftalen igen?

Ved du allerede nu, hvornår aftalen skal starte igen? Så følg guiden her til at genstarte aftalen.

Du kan også sætte aftalen på pause på ubestemt tid. Så skal du ikke foretage dig mere for nu, men følge guiden til at genstarte aftalen, når det bliver tid til at genoptage betalingerne.

Har du nogen spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til os på support@fundraisingbureauet.dk.