New No Response SMS Campaign

Senest redigeret:

No response kampagner kan bruges til at få data ind i jeres CRM system via meta data. Ønsker du at giver/medlem selv indtaster informationer, vil det nok være en besked kampagne du ønsker at lave.

Sådan opretter du en ny kampagne

Gå til SMS Inbound -> Campaigns -> Create new campaign

1. Campaign name

Navnet på jeres kampagne vil kun optræde på listen du finde under Campaigns, og vil ikke være synlig for den kontaktperson der sender sms'en.

2. Select service

Vælg her no response. Skal du lave en kampagne hvor der sendes en besked tilbage, opkræve en betaling eller oprette en betalingsaftale, vil vi anbefale at du går til en af de andre guides.

3: Define meta data

Her tilføjes den meta data du ønsker skal med ved brugen af kampagnen.
Et eksempel på meta data vil være: Key: Kampagne Value: vinterkampagne2020

4: Create

Til sidst er der kun tilbage at trykke Create, for at oprette kampagnen.
Efterfølgende skal du ind under dit keyword og vælge kampagnen i dropdown. Dette er beskrevet i vores guide til reservation af nyt keyword.