Kampagner

Hvordan ændrer jeg rækkefølgen på betalingsmidlerne i formularen?

Senest redigeret:

Guiden her viser, hvordan du ændrer rækkefølgen på betalingsmidlerne i en formular.

I guiden her tager vi udgangspunkt i formularen herunder, hvor betalingskort er øverst og forudvalgt. Vi viser, hvordan man kan ændre rækkefølgen, så MobilePay i stedet er øverst og forudvalgt.

1. Find frem til formularen

Det første du skal gøre er at finde frem til den formular, du ønsker at ændre:

Vælg Form Builder i OnlineFundraisings hovedmenu. Herefter kommer du til en liste over dine formularer.

Find den formular på listen, som du ønsker at redigere, og klik på dens titel.

2. Skift rækkefølgen på betalingsmidlerne

Nu er du på den side, hvor du kan redigere din formular.

Til højre på siden finder du menuen Transactional settings, og herunder Payment method types.

Her fremgår betalingsmidlerne i den rækkefølge, som de vises i din formular.

Du ændrer rækkefølgen ved at tage fat i det ene betalingsmiddel og trække og slippe det, så de to bytter plads.

3. Gem dine ændringer

Husk, at gemme dine ændringer ved at klikke på Update-knappen.

Du kan nu klikke på View form, eller genindlæse den side, hvor din formular er indsat, for at se dine ændringer.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på support@fundraisingbureauet.dk