New Export - DataSet

Senest redigeret:

Vi gennemgår i denne guide hvordan du laver en eksport af dine DataSets som er alt den information der ikke kommer med i de andre eksporter. Du skal her selv indtaste hvilken information du har brug for (se under punkt 3). Er det første gang du laver en eksport, kan du med fordel læse denne korte introduktion inden.

Hop til

1. Sådan gør du

Klik på New Export under export og vælg derefter DataSet under What would you like to export.

2. Filters

Du kan via en filtrering indsnævre din eksport til at indeholde de oplysninger du har behov for.

Der kan vælges mellem følgende:

2.1: Vælg datointerval
Start med at vælge nedenstående timestamps under Field:

• Created timestamp
    Hvornår DataSet er oprettet

Færdiggør til sidst ved hjælp af Comparison (hvordan dato/datoerne vælges) og til sidst Value (selve dato/datoerne)

2.2: Flere filtreringer?
Du kan vælge flere kriterier såsom:

• Form id = id på den formular DataSet skal komme fra
  • Payment method type = den betalingsmetode som er brugt

3. Include data

Da DataSet kan indeholde forskellige informationer alt efter, hvordan de er oprettet så er der ikke et fast sat antal kolonner der bliver eksporteret for denne entitet.

For at gøre det nemt for dig, så kan du vælge "Include all references", hvortil exporten vil indeholde alle felter og referencer fundet på tværs af de DataSet inkluderet i eksporten.
Hvis du er klar over hvad du leder efter og kun vil se udvalgte referencer, så kan disse manuelt tilføjes ved at clicke på "Add" og skrive navnet på referencen.

Hvilken information kan beriges?

Der kan beriges med alle felter og brugerdefinerede referencer - bare skriv navnet på dem.
Af standard referencer fra formularer kan dog nævnes:

• form_id = formularens ID
  • embed_url = URL adressen for hvor giver/medlem indsendte sin data fra
  • referer_url = Hvis den er angivet, vil du se hvor giver/medlem er kommet fra (ligesom utm nedenfor)
  • UTM parametre, som du har defineret i forbindelse med en kampagne
    • utm_source
    • utm_medium
    • utm_campaign
    • utm_term
    • utm_content
  • os = Operativ system som Mac / windows
  • ip = IP adressen for hvor giver/medlem sad på tidspunktet for udfyldelsen

Andet data fra din formular?

Det kunne være at du har et felt i din formular hvor giver/medlemmer f.eks. skulle skrive deres yndlingsdyr.

Hvis du vil have berige med dette felt skal du gå til din formular -> finde fields -> under feltet, hvor de skal indtaste deres dyr, og her benytte hvad der står i reference.

Dette vil være samme fremgangsmåde for andre felter.

4. Indstillinger

Ved at indtaste din e-mail her, kan du blive notificeret når eksporten er klar til download.

Choose format:
CSV = Semikolon separeret fil.
XLSX = Excel format, her har vi klargjort filtrering for dig.

Hvad kommer med

Som nævnt i vores korte introduktion, hentes data fra forskellige entiteter (områder).
Oversigten i højre side viser områderne, som i dette tilfælde kun er DataSet:

Listen nedenfor er de kolonner din eksport vil indeholde, opdelt pr. område:

• DataSet - Forstå DataSet
    • data_set_guid = Unikt ID for det pågældende DataSet
    • merchant_id = Jeres unikke ID i vores system
    • created_ts = Tidsstempel for oprettelsen
    • updated_ts = Tidsstempel for sidste opdatering af det pågældende DataSet
  • Plus det som du indsætter ved hjælp af reference (læs punkt 3)