Users

Delete user

Senest redigeret:

Vi gennemgår i denne guide hvordan du sletter en bruger i jeres OnlineFundraising setup. 

Hop direkte til


Sådan sletter du en bruger

  1. Gå til users
  2. Tryk ind på brugeren du vil slette ->
  3. I højre hjørne, tryk på Delete user

delete-user.png


Hvad sker der så?

Brugeren vil blive slettes og dermed ikke længere havde adgang til din OnlineFundraising.
Handlingen vil ikke have indflydelse på de ting brugeren tidligere har foretaget sig.