Communication

Undgå at e-mails ryger i Spam

Senest redigeret:

Undgå, at e-mails havner i spam. Giv officielt OnlineFundraising lov til at sende mails på vegne af dit domæne.

OnlineFundraising sættes ofte op til at sende e-mail i forskellige scenarier (Læs mere: Communication). Hvis du ønsker, at de e-mails skal have en afsender-adresse, der passer til dit eget domæne, så skal du give lov til, at OnlineFundraising.dk sender e-mails på vegne af dit domæne. Ellers er der risiko for, at udsendte mails bliver klassificeret som spam.

For at komme i mål skal du vide, hvilket domæne (fx scleroseforeningen.dk) du ønsker at sende fra, samt have adgang til domænets DNS hosting. Hvis du ikke ved noget om DNS, så send linket til denne side til dem, der hoster jeres hjemmeside, og bed dem hjælpe dig i mål.

Gå til https://emailvalidation.onlinefundraising.dk/ og følge følgende steps:

Step 1. Indtast dit domæne, som OnlineFundraising skal sende fra. Du skal fx skrive "OnlineFundraising.dk", så uden både "www" og "https://".

Step 2. Opsæt 3 linjer i jeres DNS-opsætning.

Step 3. Indtast samme domæne igen her og check, at alt er oprettet korrekt.

Hvis du ikke kan komme i mål med ovenstående, så skriv til support@onlinefundraising.dk og fortæl, hvilket domæne du ønsker at bruge, og hvem der hoster din hjemmeside/DNS.

Den mere tekniske forklaring

Ovenstående 3 CNAME records giver vores e-mail-applikation, sendgrid.com, mulighed for dynamisk at håndtere opsætning af SPF og DKIM, således at OnlineFundraising.dk kan bruge Sendgrid til at sende validerede e-mails på vegne af dit domæne.

Hvad med DMARC?

Dette inkluderer ikke DMARC, som vil være det sidste element, som det bør overvejes at indstille. Har du ikke allerede en DMARC-opsætning, anbefaler vi https://dmarc.postmarkapp.com/ som en gratis måde at komme i gang.