Anonymiser kontakter

Her finder du en guide til, hvordan du anonymiserer kontakter i OnlineFundraising. Hvis du ønsker at slette en givers data, kan du altså anonymisere giveren, så dennes data ikke længere er tilgængelig i OnlineFundraising.

1. Vælg Kontakter

Når du ønsker at anonymisere kontakter, skal du først og fremmest finde den kontakt, som du ønsker at anonymisere. Du finder en liste over dine kontakter ved at vælge menupunktet Kontakter i OnlineFundraisings hovedmenu.

2. Vælg den kontakt, du ønsker at anonymisere

Find den kontakt, du ønsker at anonymisere, på listen over kontakter. Vælg kontakten ved at klikke på den givne persons navn.

3. Anonymiser kontakten

Når du har valgt kontakten på listen kommer du til en side med info om den valgte kontakt. Det er også her, du kan anonymisere.

Du anonymiserer kontaktens oplysninger ved at klikke på 'Anonymiser' som markeret på billedet herunder.

Synonymer: Slet / Papirkurv