Formularer

Engelsk oversættelse af formularer

Senest redigeret:

På denne side kan du læse om hvad der er muligt i forhold til engelsk oversættelse af danske formularer, og hvilken løsning vi har, hvis du har behov for både danske og engelske formularer på din hjemmeside.

Er det muligt at oversætte en formular?

Det er desværre ikke muligt med ét OnlineFundraising set-up, at have formularer på både dansk og engelsk. Nogle formuleringer er nemlig låst på det valgte sprog. Se for eksempel nedenstående billede, hvor en dansk formular så vidt muligt er oversat til engelsk. 

Sk_rmbillede_2018-10-17_kl._12.58.34.png

Som det ses er det muligt at ændre de fleste formuleringer, men "Beløb i DKK" samt "Læs vores betingelser her" er på nuværende tidspunkt ikke frie formuleringer, der kan ændres. 

Endnu et punkt, der kan være problematisk er, at det ikke er muligt at have to forskellige valutaer - hvis du på din engelske formular fx gerne vil have Euro som valuta.

Hvad er løsningen? 

Du kan vælge at skifte dit sprog over til engelsk. Så vil alle formuleringer i OnlineFundraising blive oversat. Men såfremt du fortsat også ønsker danske formularer, vil det samme problem opstå omvendt. 

Hvis du ønsker at skifte jeres sprog fra dansk til engelsk, eller omvendt, kan du sende en mail til support@onlinefundraising.dk.

Hvis du vil have formularer på både dansk og engelsk er den bedste mulighed, at vi opretter endnu en OnlineFundraising til din organisation. I vil dermed kunne have en, hvor alle formuleringer er på dansk, og en, hvor alle formuleringer er på engelsk. Det vil også gøre det muligt for jer, at benytte én valuta til engelske formularer, og én til danske.

Dette vil dog også betyde, at I som minimum skal tilkøbe en kanal mere (400 kr./månedligt) samt betalingsgateway (200 kr./månedligt) til dette set-up. Skriv en mail til os på support@onlinefundraising.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om denne mulighed.