Onboarding Agency

Export Campaigns - Onboarding Agency

Senest redigeret:

Via export knappen, vil du kunne lave et udtræk af den kampagne I har kørt.
Nedenfor gennemgår vi hvordan og hvad der kan ses.

Hop til:

Sådan gør du

Når du er logget ind, vil du i toppen finde knappen Export

Vælg derefter den kampagne du ønsker at lave export på, under den pågældende organisation og tryk på Export. Filen vil herefter kunne hentes ned på din computer. Tiden det tager at generere, afhænger af mængden i filen.

Hvad kommer med

Filen vil indeholde følgende kolonner:

• leadGuid = Unikke lead ID
  • externalLeadId = External ID som I har sat
  • createdTs = Tidsstempel for oprettelse
  • merchantId = Unikt ID for organisationen
  • agencyId = Jeres unikke ID
  • agencyName = Jeres navn
  • campaignGuid = Unikt ID for kampagnen
  • campaignName = Navnet på kampagnen
  • sessionsCount = Hvor mange sessioner der har været
  • chargedSinglePaymentCount = Opkrævninger på enkelt betaling
  • chargedRecurringPaymentCount = Opkrævninger på gentagne betalinger
  • subscriptionCount = Antal af betalingsaftaler
  • activeSubscriptionCount = Antal af aktive betalingsaftaler
  • upgradeAndAddOnCount = Antal af AddOn
  • chargedUpgradeAndAddOnPaymentCount = Antal af opkrævninger, efter at en aftale enten er opgraderet eller har fået tilføjet en AddOn

Vær opmærksom på

Når du laver en export, vil exporten optræde hos organisationen også og dermed vil I kunne hente og se præcis samme fil, uden at sende den til hinanden: