Nye fradragsregler fra MobilePay - hvad betyder det?

MobilePay har for nyligt udsendt denne besked om, at muligheden for skattefradrag for donationer foretaget med MobilePay bliver fjernet pr. 1. januar 2019:

Kun relevant for dig, der bruger MobilePay Business/MyShop

Ændringen er relevant for de velgørende organisationer, der benytter sig af MobilePay Business. Denne løsning bliver nemlig erstattet med MobilePay MyShop, og det er i forbindelse med denne erstatning, at muligheden for skattefradrag bliver fjernet.

Myshop giver, ligesom Business, dine givere mulighed for at donere via et 5-cifret telefonnummer til din organisation. Her har det altså tidligere være muligt for givere at få skattefradrag for deres donationer ved at oplyse deres CPR-nummer til MobilePay.

Ingen betydning for donationer via OnlineFundraising

Det har derfor ingen betydning for skattefradrag i forbindelse med donationer foretaget gennem OnlineFundraising, hvor givere betaler med MobilePay Online eller MobilePay Subscriptions gennem en OnlineFundraising-formular, der samler de nødvendige oplysninger for skattefradrag.

Har du nogle spørgsmål til din MobilePay-aftale hos Fundraisingbureauet, er du altid velkommen til at sende os en mail på support@onlinefundraising.dk.