Transactional

Change log - Logging af ændringer på Subscription, Agreement og Contact

Senest redigeret:

Vi gennemgår i denne guide hvor du finder en historik over de ændringer der er lavet. Da ændringerne er knyttet til brugeren som er logget ind, anbefaler vi derfor altid at alle har sit eget login.
Du kan lave så mange brugere du ønsker vi denne guide: Opret ny bruger

Hop til:

Hvor finder jeg oversigten over ændringer?

Ved at tilgå en subscription, agreement eller contact og efterfølgende lave en ændring, vil denne kunne ses nede i venstre hjørne under Change Log.

Læs videre nedenfor for at se en forklaring til hvis du du trykker ind på ændringen.

Ændring af Subscription

Her er et eksempel på ændring af en subscription. Hvor vi er trykket på opdateringen for at se mere.

Billedet ovenfor viser et skift af betalingsmetode, hvor vi er gået fra Betalingsservice til kort.

• Change: Teknisk beskrivelse af hvad systemet har foretaget sig.
  • Changed at: Tidsstempel for ændringen (YYYY-MM-DD)
  • Changed by: Af hvem/hvad, har foretaget ændringen.
    Betalingsmidlet er skiftet ved hjælp af et API kald hvortil giver/medlem har foretaget ændringen.

Tabeloversigten viser hvilket felt (field) der er ændret, samt hvad den har været (old value) og hvad den nu er (new value)

• next due data: Ud fra den frekvens aftalen var på, sætter systemet automatisk den første ledige dag for at opkræve.
  • paymentMethodGuid: Der laves et nyt unikt id til betalingsmetoden
  • paymentMethodType: Fortæller navnet på betalingsmetoden
  • state: Fortæller hvilket stadie betalingsmetoden er i

Ændring af Agreement

En ændring af et aftalegrundlag kan se sådan ud, hvor vi har skiftet til en anden kommunikation:

• Change: Teknisk beskrivelse af hvad systemet har foretaget sig.
  • Changed at: Tidsstempel for ændringen (YYYY-MM-DD)
  • Changed by: Af hvem/hvad, har foretaget ændringen.
    Her har brugeren med e-mail support@onlinefundraising.dk lavet en ændring

Tabeloversigten viser hvilket felt (field) der er ændret, samt hvad den har været (old value) og hvad den nu er (new value)

• communicationCollectionGuid: Her vises det unikke ID for kommunikationen fra hvad den har været og hvad den nye er
  • dataSetGuid: Unikt ID for det eksisterende data set

Ændring af Contact

Nedenfor viser vi hvordan en ændring til en eksisterende giver/medlems kontaktoplysninger kan se ud.

• Change: Teknisk beskrivelse af hvad systemet har foretaget sig.
  • Changed at: Tidsstempel for ændringen (YYYY-MM-DD)
  • Changed by: Af hvem/hvad, har foretaget ændringen.
    Her har brugeren med e-mail support@onlinefundraising.dk lavet en ændring

Tabeloversigten viser hvilket felt (field) der er ændret, samt hvad den har været (old value) og hvad den nu er (new value). Vi har her ændret på:

• email: E-mailen er ændret
  • firstName: Fornavnet er ændret
  • LastName: Efternavnet er ændret
  • msisdn: Telefonnummeret er ændret
  • name: Det fulde navn er ændret
  • originTS: Tidsstempel for hvornår contact oprindelig er oprettet i systemet.