Tilbagebetal en indbetaling

I OnlineFundraising har du mulighed for at tilbagebetale indbetalinger, som er gået ind via OnlineFundraising.

Læs her, hvordan du gør.

Det første, du skal gøre, er at finde den indbetaling, som du ønsker at tilbagebetale.

Find dine indbetalinger

I OnlineFundraisings hovedemenu finder du menupunktet 'Indbetalinger'.

Klikker du på 'Indbetalinger', kommer du til en liste over de indbetalinger, som er gået ind gennem OnlineFundraising.

Vælg den relevante indbetaling

Find den indbetaling, som du ønsker at tilbagebetale, på listen over dine indbetalinger, og klik på det nummer, som står i kolonnen 'Indbetalings ID', for at vælge indbetalingen.

Tilbagebetal indbetalingen

Når du har valgt den relevante indbetaling på listen, kommer du til en side, hvor du kan se transaktionsoplysningerne for den valgte indbetaling. Det er også her, du kan tilbagebetale indbetalingen.

Du tilbagebetaler indbetalingen ved at klikke på den røde knap 'Tilbagebetal indbetaling'.

Har du nogen spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os på support@onlinefundraising.dk