Velkommen og opstart

Velkomst og introduktion

Senest redigeret:

🎉  Velkommen til OnlineFundraising!  🎉

Vi ved, at begyndelsen kan virke uoverskuelig, men vi er her for at gøre det nemt for dig. Denne introduktion vil give dig en oversigt over, hvad du kan forvente, og hvordan du hurtigt kommer i gang med at bruge OnlineFundraising.

Hvad kan du forvente?

1. Din rejse med OnlineFundraising begynder her

Du er nu en del af OnlineFundraising-familien, og vi vil gerne sikre, at du fĂĄr en nem og behagelig start. Husk at du altid kan fange os pĂĄ support@onlinefundraising.dk.

Før vi går videre skal du sikre dig, at du har din indsamlingstilladelse på plads. Skulle det ikke være tilfældet, har vi lavet en lille guide, du kan bruge: Hvordan bliver jeg godkendt af Indsamlingsnævnet?¨

2. Ressourcer til rĂĄdighed

For at hjælpe dig med at komme godt i gang, har vi en række ressourcer og værktøjer til rådighed:

• Supportartikler og vejledninger: Vores supportunivers indeholder mange artikler og vejledninger, som dækker alt fra vigtige funktioner i OnlineFundraising til opsætning af betalingsmetoder
  • Videoer og webinarer: Vi tilbyder løbende videoer og webinarer, som gennemgĂĄr brugen af platformen og giver tips og tricks til din fundraising
  • Support: Hvis du har spørgsmĂĄl eller løber ind i problemer, kan du altid kontakte vores supportteam via e-mail pĂĄ support@onlinefundraising.dk
  • Kursus: Ny i OnlineFundraising: Vi anbefaler, at du deltager i kurset, hvor du fĂĄr en introduktion til, hvordan du bruger OnlineFundraising. Vi guider dig igennem de vigtigste funktioner og værktøjer i systemet. Læs mere her

3. Overblik over opstartsprocessen

Her er en kort oversigt over, hvad der sker i opstartsprocessen.

• Opstartsmøde: En af vores konsulenter vil kontakte dig for at arrangere et møde, hvor vi gennemgĂĄr dine behov og vores anbefalinger.
  • Opsætning af platform: Vores team vil arbejde pĂĄ at opsætte din OnlineFundraising-platform, herunder formularer, betalingsmetoder og takkebeskeder.
  • Forberedelse af materiale: Du vil modtage et spørgeskema med de nødvendige oplysninger, vi har brug for fra dig. Det inkluderer tekster, billeder og links.
  • Afsluttende oplæringsmøde: NĂĄr opsætningen er færdig, arrangerer vi et oplæringsmøde for at sikre, at du er komfortabel med at bruge platformen.

Læs mere om opstartsprocessen her.

4. Forberedelse og næste skridt

Mens vi arbejder på opsætningen, er der nogle ting du skal forberede.

• Tekster til formularer og e-mails: Takketekster og betalingsbetingelser.
  • Billeder og logoer: Til brug pĂĄ takkesider og i e-mails.
  • Links: Til din privatlivspolitik, takkeside og betalingsfornyelsesside.

5. Brug af supportuniverset

Vi anbefaler, at du gør dig bekendt med vores supportunivers, hvor du kan finde svar på mange af de spørgsmål, der måtte opstå undervejs. Her er nogle af de mest relevante artikler, du kan starte med.

1. Opstart af OnlineFundraising: En detaljeret gennemgang af opstartsprocessen.
  2. Hvordan bliver jeg godkendt af Indsamlingsnævnet? Vejledning i ansøgningsprocessen for indsamlingstilladelse.
  3. Hvordan fakturerer I tid brugt? Gennemsigtighed i tidsregistrering og fakturering.
  4. Hvordan opretter jeg en ny bruger? Guide til oprettelse af brugere i OnlineFundraising.

Oversigt over forløbet

1. Opstartsmøde

Når du har underskrevet kontrakten vil en af vores konsulenter kontakte dig for at arrangere et opstartsmøde. Vi hilser på hinanden, afklarer dine behov og kommer med vores anbefalinger til opsætningen. Den samme konsulent vil følge dig gennem hele opstarten.

På mødet gennemgår vi typisk:

• Formularopsætning: Antal formularer, beløb og nødvendige felter
  • Generelle tekster: Takketekster til e-mails og takkeside samt betalingsbetingelser
  • Betalingsmidler
  • Evt. opsætning af sms-keywords
  • Evt. overflytning af eksisterende aftaler

2. Hvad gør vi?

Efter opstartsmødet sender vi dig en opsummering af opsætningen og de ting, vi mangler fra dig. Nu begynder det sjove: Vi trækker i arbejdstøjet og starter opsætningen:

• Din OnlineFundraising-platform opsættes
  • Formularerne bygges og styles
  • Betalingsmetoderne sættes op
  • Takketeksterne sættes op og styles.

3. Hvad gør du?

Imens vi er i gang med opsætningen, forbereder du nogle forskellige ting til os. I den forbindelse modtager du et spørgeskema med alle de ting, du skal have klar. Læs mere under materiale til opsætning.

Betalingsmetoder

Betalingskort + MobilePay Online: Vi starter aftalen for dig, hvorefter du fĂĄr et link og skal indtaste de sidste oplysninger.

MobilePay Subscriptions: Du har måske allerede en konto til MobilePay, men mangler at tilknytte Subscription, så du kan tage imod abonnementsbetalinger med MobilePay. Til det har vi denne guide: MobilePay Subscriptions: Hvordan kommer jeg i gang?

Betalingsservice: Hvis du ikke har en aftale med Betalingsservice i forvejen, kan du følge vores guide: Hvordan opretter jeg en Betalingsservice-aftale?

Hvis du allerede har en aftale, skal vi planlægge overdragelse og importere data – læs evt. disse to guides:

1. Import af data til OnlineFundraising
  2. Betalingsservice: Hvordan skifter jeg dataleverandør?

Tekster

• Takketekst pĂĄ skærm, som vises efter en udfyldelse af eksempelvis en formular.

• Takketekst til e-mail, som i forlængelse af ovenstĂĄende sendes til giveren/medlemmet.

• Betingelser: Betalingsbetingelser er et krav fra indløseren. Vi har en skabelon til dig, som du finder nederst i denne guide.

Forberedelse af jeres hjemmeside

Indsættelse af formularer: Vi sender dig de nødvendige koder, som du skal bruge til at indsætte dem på din hjemmeside. Der er lidt hjælp at finde i guiden her, hvis det ikke er noget du har prøvet før: Indsæt en formular på din hjemmeside

URL-adresse til takkesiden: Opret en URL, f.eks. [ditdomæne].dk/tak, som giveren/medlemmet bliver sendt videre til, efter de har udfyldt en formular.

Bogføringskoder

Vi kan lave forskellige formularer med forskellige formål, og derfor kan vi også angive en kode, som ved eksport af betalingsoplysningerne fortæller dig, hvad betalingerne går til.

Du kan navngive koderne, som du ønsker, uanset om det er tal eller bogstaver.

Send os en oversigt over disse koder – så sørger vi for at sætte det op.

4. Afrunding af opstart

Vi er nu nĂĄet i mĂĄl og hĂĄber, at du er lige sĂĄ klar som os til at vise resten af verden jeres nye set-up!

Inden vi går i luften, har vi selvfølgelig testet, at betalingerne går igennem, og sikret, at opsætningen er fejlfri.

Hvis du selv har foretaget en betaling og ønsker at tilbagebetale den, så følg denne guide: Sådan refunderer du en betaling

5. Afsluttende oplæringsmøde

Tillykke, du er nu i mål! Hvis din kontrakt inkluderer et oplæringsmøde, planlægger vi det. Ellers kan vi anbefale at deltage i vores månedlige kursus: Ny i OnlineFundraising – husk at invitere relevante kollegaer.

Tak for denne gang og pĂĄ gensyn i vores support eller supportunivers.