Start her

Mailchimp og OnlineFundraising

Senest redigeret:

Det er muligt at få giver/medlemmer over i Mailchimp i forbindelse med udfyldelse af en formular. Da Mailchimp, sammen med andre tjenester, har skærpet sikkerheden, er løsningen at bruge en 3.part til at overføre dataen. Til det skal vi bruge Zapier.

Trin i guiden:

1: Valg af abonnement

Opsætningen kræver 2 steps, hvilket vil sige at du som minimum skal have et Starter abonnementet, som koster 20$ om mdr. (hvis der vælges årlig betaling).

Det vil give dig muligheden for 350 tilmeldinger/mdr.

De har yderligere en 15% rabat til NGO'er: https://zapier.com/non-profits/

2: Forberedelse af adgange

Zapier adgang
Når du har oprettet din Zapier konto og alt er klar, skal du dele din bruger og password med os. Vi anbefaler at du ændrer din adgangskode midlertidigt, da vi kun skal bruge det i forbindelse med opsætningen.

Mailchimp adgang
Ligeledes har vi brug for adgang her. Da Mailchimp typisk har 2-faktor validering slået til fra starten, har vi brug for at du laver spørgsmål og deler dem (copy/paste gerne teksten).

Se her hvordan det gøres: https://mailchimp.com/help/set-account-security-options under Set security questions.

3: Selve opsætningen

Vi har brug for at kende dine ønsker.

Eksempelvis: ved klik ja til nyhedsbrev, i denne formular, skal de tilmeldes til dette audience og med/uden det her tag. Hvor vi ønsker at få følgende felter med.

Det vil sige, vi kan stort set lave alt.

Tag derfor stilling til:

• Formular ID
  • Hvilket audience
  • Evt. tags
  • Hvilke felter der skal sendes med

Ovenstående opsætning vil typisk tage én times tid for os.

Kan Zapier bruges til andet?

Foruden at Zapier selv har en masse integrationer til programmer du måske bruger i dagligdagen, vil det også kunne sættes sammen med forskellige ting med OnlineFundraising. Eksempelvis hvis der oprettes en betalingsaftale på en speciel formular eller purpose, sende en e-mail til en i organisationen.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Tag en snak med os om mulighederne: support@onlinefundraising.dk