Flet kontakter

I denne artikel kan du læse hvordan du fletter kontakter i OnlineFundraising, og hermed samler de to kontakters oplysninger, aftaler og indbetalinger ét sted. Denne mulighed er relevant, i det tilfælde at dublettjek ikke har fanget, at to kontakter er den samme (hvis fx kontakten er flyttet, har skiftet navn eller lignende), eller hvis du har historisk data, du gerne vil samle.

Vær opmærksom på, at hvis du har Donorfy, skal du flette dine kontakter dér. Fletningen vil derefter blive overført til OnlineFundraising.

1. Gå til "Kontakter" i din OnlineFundraising-menu.

2. Vælg en af de kontakter, du vil flette.

3. Tryk på "Flet" i boksen til højre.

4. Der åbner nu en boks, hvor du kan søge efter den kontakt, du vil flette med. Du kan søge efter nummer, adresse, navn, mail postnummer m.v.

5. Der vil nu enten åbne sig en liste med kontakter eller vise sig en enkelt kontakt (afhængig af hvor mange der matcher, på det du søger efter), som du kan vælge enten at åbne for at kigge nærmere, eller du kan blot trykke "flet", hvis du er sikker på, at de to skal flettes.

6. Når du trykker "flet" vil alle betalinger, betalingsaftale m.m. flyttes fra den sidstvalgte kontakt, som herefter slettes, til den førstvalgte.

7. Du får nu en besked om at de to kontakter er flettet.

Se også artiklen om Duplicate Check (dublettjek) - der er en procedure til at afgøre, om I har nogle dubletter - hvorvidt nye indsendte formularer (med indbetaling eller betalingsaftale) relaterer sig til kontakter (personer/virksomheder), som allerede er kendt enten i jeres OnlineFundraising eller i et tilknyttet CRM. Altså om der er nogle givere, der findes to gange i jeres systemer.

Har du nogle spørgsmål til denne artikel, er du altid velkommen til at kontakte Fundraisingbureauet på support@onlinefundraising.dk.

Synonymer: Flet - forbind - bruger - brugere