Indlejring af kvittering i formular

Denne artikel forklarer, hvordan man gør det muligt at vise en indlejret kvittering.

Forklaringen er kort sagt, at alle indlejringskoder kan virke som en kvittering - hvis de rette parametre indsættes i URL'en.

Efter donation i OnlineFundraising vises en donationskvittering i en iframe, ligesom selve OnlineFundraising-formularen på jeres hjemmeside. De valide parametre i URL'en informerer iframen om, at det er en kvittering, den har med at gøre. Det vil sige, at alle indlejringskoder for formularer kan vise en kvittering.

Her vises en OnlineFundraising formular, hvor de rette parametre er indsat - en donation er foretaget - og der vises derfor en kvittering.

Fjernes de valide parametre fra URL'en, vises blot formularen i sin rene form:

Har du nogle spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os på support@onlinefundraising.dk