Indløsningsaftaler – kom godt i gang

En indløsningsaftale er en aftale med for eksempel NETS eller Swedbank, som vurderer jeres troværdighed ud fra blandt andet hvidvaskningsreglerne, og som jeres bankkonti er knyttet til.

For at kunne tage imod kortbetalinger og betalinger med MobilePay Online i OnlineFundraising har I brug for en (eller flere) indløsningsaftale(r), alt efter om du har brug for at tage imod både det danske Dankort og udenlandske kort som Visa og Mastercard.

Skal du bruge indløsningsaftaler?

Hvis du skal bruge en indløsningsaftale for Dankort, har du brug for en indløsningsaftale hos Nets. Læs mere om, hvordan du ansøger en indløsningsaftale hos Nets, her.

Hvis du har brug for at tage imod udenlandske kort som Visa og MasterCard, kan du som OnlineFundraising-kunde tegne en fordelagtig indløsningsaftale hos Swedbank. Læs mere om aftalen, samt hvordan du ansøger, her.

Når du har de indløsningsaftaler du skal bruge

Når du har de indløsningsaftaler, du skal bruge, til danske og/eller udenlandske kort, så skal de kobles op på OnlineFundraising. I den forbindelse skal vi bruge nogle oplysninger. Send os:

1. Indløsningsnummer også kaldet forretningsnummer, TOF eller merchant id.
  2. Branchekode

Du finder disse numre ved at kontakte din indløser, f.eks. Nets (telefon: 44 89 24 80).

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@onlinefundraising.dk