Donwload af indbetalinger fra Donorfy

I denne artikel kan du læse, hvordan du downloader indbetalinger fra Donorfy.

1. Find listen du ønsker at downloade under "Lists" og tryk ind på den.

2. Tryk på det lille sky-symbol i den sorte bjælke lige over dataen.

3. Tryk "Prepare Download".

4. Gå tilbage til Donorfy-forsiden og gå ind under "My downloads".

5. Tryk på din seneste udtræk, og når det er klargjort, skal du trykke på "Download".

6. Åbn et tomt excel ark.

7. Under "Data" vælges "Fra tekst".

8. Find den downloadede fil på din PC.

9. Vælg Unicode (UTF-8) i "Filoprindelse"

10. Tryk næste og klik "Komma" af

11. Tryk "Udfør" og "OK".

Sådan hentes filen fra Donorfy og åbnes på din PC så også ÆØÅ-tegn kommer med.

Du har nu downloadet dine indbetalinger fra Donorfy. Hvis du har nogle spørgsmål til artiklen, er du altid velkommen til at kontakte Fundraisingbureauet på support@onlinefundraising.dk.