Brug af OnlineFundraising

Sådan skifter du adgangskode

Senest redigeret:

Hvis du eller en kollega har brug for at ændre adgangskoden til OnlineFundraising, kan det nemt gøres. Følg nedenstående trin for at nulstille og oprette et nyt password.

1.  Gå til oversigten over brugere 

Det første skridt er at navigere til menupunktet Users i OnlineFundraising. Her vil du se en liste over alle brugere, der har adgang til din OnlineFundraising-konto.

Ny_bruger.png

2. Find den pågældende bruger

Find dig selv eller den bruger, du ønsker at ændre adgangskode for, i listevisningen. Klik på brugernavnet under Username.

3. Indtast et nyt kodeord

Indtast den ønskede adgangskode i feltet. Hvis du ændrer kodeord for en kollega, kan du klikke på Generate Password, som skaber et autogenereret kodeord. Alternativt kan du indtaste et midlertidigt kodeord, såsom "skiftdennekode", og bede brugeren om at ændre det ved første login.

Screenshot_2021-05-07_at_12.11.42.png

4. Opdater oplysningerne og giv brugeren besked

Når du har indtastet den nye adgangskode, klikker du på Update User for at gemme ændringerne. Adgangskoden er nu opdateret. Har du har ændret kodeord for en kollega, skal du sende en besked til vedkommende med det nye kodeord og bede dem om at skifte det ved første login.Screenshot_2021-05-07_at_12.12.52.png

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores supportteam på support@onlinefundraising.dk.