Hvornår kan jeg se pengene på vores bankkonto?

Senest redigeret:

Hvornår du kan se en indbetaling fra OnlineFundraising på din bankkonto, afhænger af, med hvilket betalingsmiddel betalingen er foretaget.

Gå direkte til:

Betalingskort

Dankort

Betalinger med Dankort trækkes med det samme og er at se på jeres konto den efterfølgende bankdag.

Visa og Mastercard

Hvornår en betaling med Visa eller Mastercard udbetales til jeres konto afhænger af jeres indløsningsaftale. Så vil du være sikker, eller har du spørgsmål til udbetalingerne, så kontakt din indløser.

Bruger du Swedbank som indløser for udenlandske kort, gælder det, at de udbetaler ugentligt i batches, hvilket betyder at de enkelte indbetalinger bundtes sammen og overføres samlet som én overførsel.

MobilePay Online

Mobilepay Online, dvs. enkeltbetalinger med MobilePay via din hjemmeside eller en formular (læs mere om de forskellige former for MobilePay her), udbetales alt efter hvilket kort giveren/medlemmet bruger i MobilePay.

Det vil sige, at hvis de f.eks. bruger et Dankort, kan du se pengene på din konto den efterfølgende dag (se udbetalingstiden for betalingskort ovenfor).

MobilePay Subscriptions

MobilePay Subscriptions, dvs. gentagende træk med MobilePay (læs mere her), udbetales efter én-to bankdage. De vil være udbetalt i batches.

Refundering af betalinger
I forbindelse med refundering af en betaling via OF, skal indstillingen til udbetaling (hos MobilePay) sættes til "Dagligt". Sættes den til "Enkeltvis (med det samme)", kan du ikke refundere beløbet hos os.

SMS-betalinger

For SMS-betalinger, herunder SMS keywords, gælder det, at pengene kan ses på din konto efter løbende måned + en måned. De vil være udbetalt i batches.

smsCPH (Fundraisingbureauet) står for udbetalingen af disse. Skulle du derfor ønske at det blev udbetalt til en anden konto, kontakt da os.

Betalingsservice

For Betalingsservice er flowet således:

• Pengene bliver trukket første bankdag i måneden
  • Pengene hæves på anden bankdag i måneden
  • Pengene kan ses på konto tredje bankdag i måneden.