Udbetalingstid afhængig af betalingskanal

Hvornår du kan se en donation på din bankkonto, afhænger af, med hvilket betalingsmiddel donationen er foretaget.

Herunder finder du en oversigt over, hvornår du kan forvente at se betalinger fra de forskellige betalingsmidler på din konto.

Dankort

Betalinger med Dankort trækkes med det samme og er at se på jeres konto næste dag.

Visa og Mastercard

Hvornår en betaling med Visa eller Mastercard udbetales til jeres konto afhænger af jeres indløsningsaftale. Så vil du være sikker, eller har du spørgsmål til udbetalingerne, så kontakt din indløser.

Bruger du Swedbank som indløser for udenlandske kort, gælder det, at de udbetaler ugentligt i batches, hvilket betyder at de enkelte indbetalinger bundtes sammen og overføres samlet som én overførsel.

MobilePay Online

Mobilepay Online, dvs. enkeltbetalinger med MobilePay via din hjemmeside eller en formular (læs mere om de forskellige former for MobilePay her), udbetales alt efter hvilket kort giveren bruger i MobilePay.

Det vil sige, at hvis de f.eks. bruger et dankort, kan du se pengene på din konto den efterfølgende dag (se udbetalingstiden for betalingskort ovenfor).

MobilePay Subscriptions

MobilePay Subscriptions, dvs. gentagende træk med MobilePay (læs mere her) udbetales efter to bankdage.

SMS-betalinger

For SMS-betalinger, herunder SMS keywords, gælder det, at pengene kan ses på din konto efter løbende måned + en måned.

Betalingsservice

For Betalingsservice er flowet således:

• Pengene bliver trukket første bankdag i måneden
  • Pengene hæves på anden bankdag i måneden
  • Pengene kan ses på konto tredje bankdag i måneden
  • På syvende bankdag få vi besked om, om det gik godt.

Har du nogen spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på support@onlinefundraising.dk