Udbetalingstid afhængig af betalingskanal

Hvornår du kan se en donation på din bankkonto, afhænger af, med hvilket betalingsmiddel donationen er foretaget.

Herunder finder du en oversigt over, hvornår du kan forvente at se betalinger fra de forskellige betalingsmidler på din konto.

Skal du afstemme?

Har vi beskrevet mere om det i bunden.

Dankort

Betalinger med Dankort trækkes med det samme og er at se på jeres konto næste dag.

Visa og Mastercard

Hvornår en betaling med Visa eller Mastercard udbetales til jeres konto afhænger af jeres indløsningsaftale. Så vil du være sikker, eller har du spørgsmål til udbetalingerne, så kontakt din indløser.

Bruger du Swedbank som indløser for udenlandske kort, gælder det, at de udbetaler ugentligt i batches, hvilket betyder at de enkelte indbetalinger bundtes sammen og overføres samlet som én overførsel.

MobilePay Online

Mobilepay Online, dvs. enkeltbetalinger med MobilePay via din hjemmeside eller en formular (læs mere om de forskellige former for MobilePay her), udbetales alt efter hvilket kort giveren bruger i MobilePay.

Det vil sige, at hvis de f.eks. bruger et dankort, kan du se pengene på din konto den efterfølgende dag (se udbetalingstiden for betalingskort ovenfor).

MobilePay Subscriptions

MobilePay Subscriptions, dvs. gentagende træk med MobilePay (læs mere her) udbetales efter én-to bankdage.

De vil være udbetalt i batches.

SMS-betalinger

For SMS-betalinger, herunder SMS keywords, gælder det, at pengene kan ses på din konto efter løbende måned + en måned. De vil være udbetalt i batches.

OnlineFundraising står for udbetalingen af disse. Skulle du derfor ønske at det blev udbetalt til en anden konto, kontakt da os.

Betalingsservice

For Betalingsservice er flowet således:

• Pengene bliver trukket første bankdag i måneden
  • Pengene hæves på anden bankdag i måneden
  • Pengene kan ses på konto tredje bankdag i måneden
  • På syvende bankdag få vi besked om, om det gik godt.

Afstemning af indbetalinger

Da de fleste indbetalinger kommer i batches, er det svært at afstemme udbetalingerne 1:1.

Det vi anbefaler, er at I i OnlineFundraising eksporterer Indbetalingerne / Payments, for samme periode. Hertil kan I se hvilke indbetalinger der er tale om.

Desværre er det kun Betalingsservice der vender tilbage, når de har faktureret ud. Det betyder at vi ikke har mulighed for at se, hvornår en indbetaling, bliver udbetalt til jer, fra banken.