Menuer

Find dine menuer

Du tilgår dine menuer ved at vælge Udseende i hovedmenuen og klikke på Menuer i den undermenu, som folder ud.

Rediger en eksisterende menu

Vælg den menu, du gerne vil redigere i dropdownmenuen, og klik på Vælg.

... eller opret en ny menu

Du opretter en nu menu ved at klikke på opret en ny menu.

Rediger menunavn

Du kan redigere menuens navn i boksen ud for Menunavn.

Menuens navn vises i den dropdown-menu, hvor du vælger, hvilken menu du gerne vil redigere.

Tilføj menupunkter

Du har mulighed for at tilføje sider, indlæg, links og kategorier til dine menuer ved hjælp af menuen til venstre i vinduet, hvor du kan vælge mellem sider, indlæg, brugerdefinerede links og kategorier.

Få et menupunkt til at folde sig ud ved at klikke på fanen.

Tilføj en side

Under menupunktet Sider finder du en oversigt over dine sider.

Vælg én eller flere sider ved at hakke dem af på listen, og klik på Tilføj til menu for at tilføje de(n) valgte side(r) til din menu.

Tilføj indlæg

Under Indlæg kan du tilføje indlæg til din menu på samme måde, som du tilføjer sider.

Tilføj link til menu

Vil du linke til en ekstern side fra din menu, kan du gøre dette under fanen Brugerdefinerede links.

Indsæt den URL, du vil linke til under URL, og giv linket en titel under Link-tekst.

Klik på Tilføj til menu for at føje linket til din valgte menu.

Tilføj kategori

Dette giver mulighed til at linke til en oversigt af indhold, som er kategoriseret i den valgte kategori. Det kan f.eks. være Nyheder eller Pressemeddelelser.

Vælg den kategori, du ønsker at føje til din valgte menu, ved at hakke den af på listen, og klik på knappen Tilføj til menu.

Rediger menupunkt

Under Menustruktur kan du se og redigere, hvilke punkter din menu indeholder, og i hvilken rækkefølge de vises.

Hver menupunkt er vist som en bjælke, og klikker du på en bjælke, folder en boks ud, hvor du kan redigere menupunktet.

Rediger menutitel

Under Menutitel kan du redigere, hvilken titel menupunktet skal have.

Flyt felt

Under Flyt kan du flytte feltet ved at klikke på En op, en ned osv.

Klik på Under [menupunktet ovenfor] for at gøre menupunktet til underpunkt til menupunktet ovenfor.

Du kan også flytte et menupunkt ved at klikke på bjælken og trække den derhen i menustrukturen, hvor du ønsker punktet.

Ønsker du at punktet skal være et underpunkt til et andet menupunkt? Så ryk det en tak ind under det menupunkt, du ønsker det skal være underpunkt til, som vist på billedet nedenfor, hvor Giv et medlemskab er underpunkt til Bliv medlem.

Fjern et menupunkt

Du fjerner et menupunkt ved at klikke på Fjern.

Menuindstillinger

Tilføj automatisk nye sider

Skal nye sider uden forældre (dvs. sider, som ikke er underside til en anden side) tilføjes til din menu? Så hak af i boksen ud for Tilføj automatisk sider.

Så tilføjes nye sider, du opretter, automatisk til menuen.

Visningsplacering

Under visningsplacering kan du tilpasse, hvordan den valgte menu skal vises. Du har her tre muligheder: Hovedmenu, servicemenu og juridisk menu.

Forskellen på de tre menuer er placeringen på siden.

Hovedmenuen er den primære navigation – altså det, man typisk forbinder med en menu.

Service menuen lægger vi typisk ovenfor den primære menu, og denne indeholder typisk søgning, sprogvælger, kontakt og mere sekundære punkter.

Den juridiske menu ligger typisk i bunden og er tænkt til at indeholde menupunkter som privatlivspolitik, betalingsbetingelser, cookiepolitik osv.

Husk at gemme

Har du lavet ændringer til din menu, så husk at gemme ved at klikke på knappen Gem menu. Gemmer du ikke, går dine ændringer tabt.

Har du nogen spørgsmål? Så er du altid meget velkommen til at skrive til os på support@fundraisingbureauet.dk.