Sider og undersider

Du har mulighed for at organisere dine sider og undersider. Læs her, hvordan du gør én side til underside til en anden.

Find sider

Du finder dine sider ved at vælge Sider i hovedmenuen.

Her kan du se en oversigt over dine forskellige sider.

En underside er markeret med en tankestreg før sidens titel.

På billedet herover er siderne Betalingsbetingelser og Medlemsfordele, markeret med en tankestreg, undersider til Bliv medlem, mens Støt er sin egen selvstændige side.

Gør en side til underside

Find den side på listen, som du ønsker at gøre til en underside. Før musen hen over siden, og en menu kommer til syne. Klik på Lynrediger.

Forælder vælger du den side, som du ønsker, den valgte side skal være underside til.

Husk at klikke Opdater. Ellers går dine ændringer tabt.

Har du nogen spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på support@fundraisingbureauet.dk.