Betalingskanaler

Betalingsservice: Kom i gang med BS app og e-Boks

Senest redigeret:

Du kan som OnlineFundraising kunde gøre brug af Betalingsservice via e-Boks og BS-appen, som supplement til fortsat at taste reg.- og konto nr. . Vi gennemgår her hvad det kræver af dig.

Oversigt

Kriterier som skal opfyldes

For at du kan bruge BS-app og e-Boks, kræver det at du er kunde af OnlineFundraising, samt at vi håndterer dine Betalingsserviceaftaler. Det vil sige at du ikke kan gøre brug af funktionerne hvis du bruger os til 3.part.

Overvejer du at flytte dine aftaler over til os, kan du i denne guide: Skal jeg flytte eksisterende Betalingsservice-aftaler til OnlineFundraising? læse om gode grunde til hvorfor.

Sådan kommer du i gang

1. Skriv til Betalingsservice
For at funktionaliteterne kan tilknyttes jeres organisation, skal du tage fat i Lars Herforth via e-mail, hvor du oplyser følgende:

• Fortæl at du ønsker BS-app og e-Boks
  • Sende jeres BS creditor nummer (måske du kender det som PBS nr.)
  • CVR-nummer på jeres organisation

Det koster ikke noget at få tilknyttet BS-app og e-Boks til din aftale hos Betalingsservice.

2. Underskrive dokumenter

Du vil modtage nogle nogle dokumenter som skal underskrives af jer, hvorefter det kan sættes i gang. Disse dokumenter er kun til jer og ikke nogle vi skal bruge.

3. Sende koderne til os

Når alt er underskrevet og sat i gang, vil I modtage nogle koder på e-mail men også sms. Disse koder er noget vi skal bruge til at lave opsætningen hos os.

Dem skal I sende i et samlet word-dokument over en sikker forbindelse via https://upload.onlinefundraising.dk/

Navngiv dokumentet med jeres organisations navn, samt bs-koder.

Forberedelse i din opsætning

På hver formular hvor du ønsker at tilføje brugen af Betalingsservice App / e-Boks, skal du fjerne felterne Reg. og konto. Dette sikrer at betalingsaftalen bliver oprettet i vores gateway flow, der både understøtter alm. reg og konto, samt de nye apps. Dette er ikke gældende i Onboarding, hvor Betalingsservice med apps allerede er klar.

Purpose i formularen

Husk at navngiv Personal agreement name og Personal agreement description (maks 50 tegn). Dette er hvad der bliver vist i appen (se billede til sidst)

Purpose i Onboarding

Husk at navngiv Personal agreement name og Personal agreement description (maks 50 tegn). Dette er hvad der bliver vist i appen (se billede til sidst)purpose-i-onboarding.png

Sådan fungerer det

Via CPR-nummer (eller CVR) laves der et tjek på om giver/medlem har BS-appen installeret. Hvis dette er tilfældet, vil anmodningen blive sendt videre til dén app og ellers vil e-Boks-appen præsenteres. Dette tjek sker på få millisekunder.