Betalingsservice

Kom i gang med Betalingsservice-app og e-Boks

Senest redigeret:

Du kan som OnlineFundraising kunde gøre brug af Betalingsservice via e-Boks og BS-appen, som supplement til fortsat at taste reg.- og konto nr. . 

Kriterier som skal opfyldes

For at du kan bruge BS-app og e-Boks, kræver det, at du er kunde af OnlineFundraising, samt at vi håndterer dine Betalingsserviceaftaler. Det vil sige, at du ikke kan gøre brug af funktionerne, hvis du bruger os til 3. part.

Sådan kommer du i gang

1. Skriv til Betalingsservice
For at funktionaliteterne kan tilknyttes din organisation, skal du tage fat i Lars Herforth via e-mail, hvor du oplyser følgende:

  • Fortæl, at du ønsker BS-app og e-Boks
  • Send jeres BS creditor nummer (måske du kender det som PBS nr.)
  • CVR-nummer på jeres organisation

Det koster ikke noget at få tilknyttet BS-app og e-Boks til din aftale hos Betalingsservice. 

2. Underskrive dokumenter

Du vil modtage nogle nogle dokumenter, som skal underskrives af dig, hvorefter det kan sættes i gang. Disse dokumenter er kun til jer og ikke nogle, vi skal bruge. 

3. Sende koderne til os 

Når alt er underskrevet og sat i gang, vil du modtage nogle koder på e-mail og sms. Disse koder skal vi bruge til at lave opsætningen hos os. Send dem derfor i et samlet word-dokument over en sikker forbindelse via https://upload.onlinefundraising.dk/ 

Navngiv dokumentet med jeres organisations navn, samt BS-koder. 

Forberedelse i din opsætning

På hver formular hvor du ønsker at tilføje brugen af Betalingsservice App / e-Boks, skal du fjerne felterne Reg. og konto. Dette sikrer, at betalingsaftalen bliver oprettet i vores gateway-flow, der både understøtter alm. reg. og konto samt de nye apps. Dette er ikke gældende i Onboarding, hvor Betalingsservice med apps allerede er klar.

Purpose i formularen 

Husk at navngiv Personal agreement name og Personal agreement description (maks 50 tegn). Dette er, hvad der bliver vist i appen (se billede til sidst)
purpose-i-forms.png

 

Purpose i Onboarding

Husk at navngiv Personal agreement name og Personal agreement description (maks 50 tegn). Dette er hvad der bliver vist i appen (se billede til sidst)purpose-i-onboarding.png

 

afslutning-i-app-2.jpg

 


 

Sådan fungerer det

Via CPR-nummer (eller CVR) laves der et tjek på om giver/medlem har BS-appen installeret. Hvis dette er tilfældet, vil anmodningen blive sendt videre til dén app og ellers vil e-Boks-appen præsenteres. Dette tjek sker på få millisekunder.