MobilePay

MobilePays produkter

Senest redigeret:

1. MobilePay Online

Dette produkt bliver brugt til enkeltbetaling, hvor informationerne udfyldt i formularen bliver videresendt til jer. 

 

Mobilepay Online.png

 

Sådan tager du imod enkeltbetaling med MobilePay

For at kunne tage imod enkeltbetaling via MobilePay, kræver det at du kan tage imod kortbetaling. Kan du allerede det, kan du kontakte os med henblik på at få det slået til. 

Pris

Som tillæg til din aftale koster det 50/mdr.+ 1 kr. pr. transaktion (inkl. moms), som går direkte til Bambora. Dette bliver opkrævet af os sammen med din ePay/Bambora udgift. 

2. MobilePay Subscriptions

MobilePay Subscriptions gør det muligt at lave faste betalingsaftaler via MobilePay-app'en. Det er et godt alternativ til både Betalingsservice og abonnementer gennem kreditkort og sms. 

Kontakten tilmelder sig med ét swipe og behøver hverken indtaste CPR-, konto-, eller kortnummer.  

Som nogle af de få på markedet, er OnlineFundraising integrator af MobilePay Subscriptions, og vi kan derfor give et digitalt forspring med oprettelsen af Subscriptions. 

Sådan tager du imod aftaler via MobilePay Subscriptions

Denne guide hjælper dig med de ting, du skal gøre for at lave en aftale med MobilePay. Hvis du allerede har en aftale med MobilePay Subscriptions, skal du blot kontakte os for at få tilknyttet din bruger til din OnlineFundraising. På denne måde bliver vi jeres integrator. 

Pris

MobilePay tager 49 kr./mdr. for at bruge MobilePay Subscriptions. Du kan læse mere om MobilePays priser her. 

Særregler 

  • Det er kun muligt at have én integrator pr. MobilePay Subscriptions.aftale. Dvs. når vi bliver jeres integrator, kan I ikke få en anden til at opkræve det. 
  • I forbindelse med refundering af en betaling via OF, skal indstillingen til udbetaling (hos MobilePay) sættes til "dagligt". Hvis du sætter den til "enkeltvis (med det samme)", kan du ikke refundere beløbet hos os, hvorfor vi ikke anbefaler denne løsning. 

3. MobilePay MyShop

MobilePay MyShop består af et 5-cifret nummer, som der kan betales eller doneres til. Når du modtager en betaling over din MyShop-konto, vil modtagerbilledet se således ud: 

MyShop.png

Det vil sige, at du ikke får så mange informationer om giveren. Du får et navn, som er det giveren har indsat i "indstillinger" i deres MobilePay-konto (hvilket ikke nødvendigvis deres rigtige navn) samt et halvt skjult telefonnummer. 

Der er derfor tale om en engangsbetaling, du ikke har mulighed for at følge op på. Det kommer ligeledes heller ikke ind i OnlineFundraisings database og er derfor ikke noget vi anbefaler. 

Alternativt anbefaler vi, at du laver et flow med mulighed for at sende en sms til et keyword, der peger på en specifik side, I har oprettet.

Kontakt os for at komme i gang med MobilePay.

 

 

 

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt